Hacılar´da Milliyetçi Hareket Partisinin adayı olarak Mehmet Koyuncu´nun açıklanması, belde de heyecanla karşılandı.

Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi Tokat Merkezli Deprem Kırıkkale'de Hissedildi

Yağmur Coşkuyu Dindirmedi

Milliyetçi Hareket Partisi Keskin, Delice ve Hacılar adaylarını açıklamıştı. Hacılar´da Mehmet Koyuncu´nun açıklanması belde de olumlu karşılanırken, Koyuncu destekçileri seçim çalışmalarına başladılar. Pazar günü onlarca araç ile konvoy yapılırken belde merkezinde seçim koordinasyon bürosu açıldı. Yoğun yağan yağmura rağmen Hacılarlılar coşkusunu kaybetmezken, törene MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı, Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar katıldı.

MHP Bereket Getirdi

Program dahilinde yağmur altında bekleyen coşkulu kalabalığa konuşma yapan Erdal Baloğlu, MHP gittiği yere bu yağmur gibi bereket getiriyor dedi. Baloğlu konuşmasında, Hacılar´ı yeniden MHP´nin alacağını ve 3 Hilal bayrağın Belde de yeniden dalgalanacağını ifade etti. Baloğlu konuşmasında MHP Belediye Başkan Aday Adayı olan Yakup Güneş´e alkış isterken, “Yakup Bey Beldemizde yıllardır davamızı ve partimizi savunuyor. Dün olduğu gibi bugünde yanımızda ve en büyük destekçimiz” ifadelerini kullandı. MHP Merkez İlçe Başkanı Murat Abalı ve Kırıkkale Belediye Başkanı Adayı Serdar Yarar´da birer konuşma yaparak “Hacılar´ı” yeniden MHP´ye kazandıracağız ifadelerini kullandılar.

Koyuncu´dan Birlik Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Hacılar Belediye Başkan Adayı Mehmet Koyuncu konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verirken sözlerine “MHP İl Başkanımız Erdal Baloğlu´na, Merkez İlçe Başkanımız Murat Abalı´ya, Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Serdar Yarar´a, Ülkü Ocakları Başkanımız Tolgahan Toraman´a Camiamızın alt ve yan kuruluşlarına, ülkücü kardeşlerime ve yanımızda olan olmayan tüm Hacılarlılara teşekkür ediyorum” dedi. Hacılar´ı birlik ve bareberlik içerisinde hep beraber yöneteceklerini ifade eden Koyuncu “31 Mart akşamı İnşallah seçimi kazanacağız. Bu meydanda bütün Hacılarlılarla birlikte kutlamalar yapacağız.” Dedi.