Karakeçili’de kaymakamlık koltuğu çocuklara emanet Karakeçili’de kaymakamlık koltuğu çocuklara emanet


Hacılar´da güzel günler MHP ile başlayacak

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Hacılar Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Koyuncu, “Hacılar kasabasının yaşadığı talihsizliği biz bitireceğiz. Bizimle güzel günler yeniden başlayacak” dedi.

 

KOYUNCU ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Yerel Seçimlere 5 ay gibi az süre kalırken il, ilçe ve beldelerde adaylık düşünenler kulis ve seçim çalışmalarına devam ediyor. Kırıkkale´nin en önemli Beldelerinin başında gelen Hacılar´da da her dönem olduğu gibi siyaset renklenmeye başladı. Hacılar Belediye Başkanlığı için MHP´den aday adayı olan Mehmet Koyuncu kalabalık bir grupla İl Başkanlığına gelerek müracaatını yaptı. Müracaatı kabul eden MHP´li İl Başkanı Erdal Baloğlu, aday adaylarına başarılar diledi. Hacılar Belediye Başkanı merhum Memduh Bodur´un kızı Seçil Bodur da Mehmet Koyuncu´nun aday adaylığı programına katılarak tam destek verdi.

 

HACILAR´I ÜÇ HİLALLİ BAYRAK İLE DONATACAĞIZ

MHP İl Başkanı Baloğlu, 31 Mart´ta yerel yönetim seçimi yapılacağını tekrar hatırlatarak, “Sizlerin nefes aldığınız, ekmeğini yediğiniz Hacılar için kıymetli 4 tane aday adayı arkadaşımız var. Aday adaylığı sürecinde kendisine başarılar diliyorum. İnşallah yarım kalmış işimizi bizi mahcup etmeyerek bitirirler. Bizim kanımızı akıtarak elimizden alınan Hacılar Belediyesi´ni 31 Mart akşamı tekrar üç hilalli bayraklarımız ile donatacağız”

 

MHP´DEN HACILAR´A 4 ADAY ADAYI

‘Hacılar´ın bugüne kadar ki maruz tarihini ortadan kaldırarak, mağduriyetlerini gidereceğiz´ diyen Başkan Baloğlu, “4 tane aday adayımız var içerisinden birisini seçeceğiz. Adayımız her kim olursa olsun bizim için asıl olan orada bu dönem Hacılar Belediyesi´ni tekrar layık olduğu yere taşımak olacaktır. Bütün Hacılar´lı hemşerilerimizi de belirleyeceğimiz adayın etrafında buluşmaya davet ediyorum” diye konuştu.

 

BALOĞLU ANISINI ANLATTI

Hacılar Belediye Başkanı merhum Memduh Bodur ile ilgili anısını anlatan Baloğlu, “Rahmetli Memduh abimiz şöyle bir ifade kullanmıştı. Daha önce başka siyasi partilerde başkanlık yaptım en son Milliyetçi Hareket Partisi´nde yapıyorum. ‘Sizin bir isteğiniz yok mu´ dedi. Bizlerde bizim isteğimiz Hacıların en iyi şekilde yönetilmesi demiştik. Oda bize ‘siz ne güzel insanlarsanız´ dedi. Rabbim benim canımı bu üç hilalli bayrak altında alsın. Siyasetimin sonuna kadarda sizlerle beraber olmak isterim demişti”

 

KAŞKOLU BENDE KALDI

“Ben İl ve Merkez İlçe Başkanlığı dönemimde her Mart ayında mezarı başında kendisini ve ailesini ziyaret ediyorum. Yine nasip olursa 31 Mart seçimlerinde kazandığımız zaman bende kalan kaşkolunu getirip belediyemizde dalgalandıracağız. Hacılar halkının hassasiyetini anlıyorum. Teşkilat yoklamasını yaptırıyoruz. Bizim yapacağımız kamuoyu yoklamaları ile Hacılar´da doğru adayı belirleyip, üç hilalli bayrağımızı dalgalandırmak olacak” dedi.

 

 

Haber Merkezi