Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu´nun girişimleri ile Hacılar Kasabası´na ‘Hacılar Tanzim Satış Mağazası´nın açılışı gerçekleştirildi.

 

TANZİM SATIŞ BÜTÜN YERLEŞİM YERLERİNE HİTAP EDİYOR

Kırıkkale´nin şirin kasabası Hacılar´da Başkan Koyuncu hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Kasabanın 20 yıldır süre gelen çözülemeyen anayol asfalt sorununu çözen Başkan Koyuncu, seçimde verdiği sözler arasında bulunan Hacılar Tanzim Satış Mağazası´nın açılışını gerçekleştirdi. Hacılar Tanzim Satış sadece Hacılar halkının yanı sıra Karakeçili, Karaahmetli ve Konya Yolu güzergahında bulunan bütün yerleşim yerlerine hitap ediyor. 

 

5 BİN METRE KARE ALANA KURULDU

Hacılar Kasabası F tipi Ceza Evi Kavşağı yerine kurulan ‘Hacılar Tanzim Satış Mağazası´ 5 bin metre alana kurulmuş olup 30 kişi istihdam ediyor. İçerisinde temel gıda maddesi temizlik şarküteri kasap içecek çocuk ihtiyacı manav ve binlerce ürün yer alıyor. Mağazada 20 tır park yerinin yanı sıra 50 otomobil de rahatlıkla giriş – çıkış yapabiliyor. Hijyenik ve temizlikten ön planda olduğu mağazada korona virüs tedbirleri harfiyen uygulanıyor.

 

TANZİM SATIŞ HACILAR İÇİN İHTİYAÇTI

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, 2020 yılı sonuna kadar yapmayı taahhüt ettiği projelerden birisinin de ‘Hacılar Tanzim Satış Mağazası´nın olduğunu söyleyerek, “Hacılar Tanzim Satış Mağazamız hayırlı olsun. Hacılar Kasabası´nın yine ihtiyaçlarından biri olan yol sorununu çözüme kavuşturduk. Bizlere destek olan herkese teşekkür ederim. Korona virüs diye bir sıkıntımız var, bizlerde mağazamızda gerekli tedbirlerimizi aldık. İlçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

HACILAR GELİŞİYOR VE BÜYÜYOR

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, “Kırıkkale´miz gelişiyor ve büyüyor. Büyürken ilçe ve beldelerimizde bundan nasibini alıyor. Şuanda bulunduğumuz Hacılar bölgemizde Belediye Başkanımız Mehmet Koyuncu elinden geleni yapıyor. Tanzim satışında buraya açılmasının en büyük sebebi ise beldemizdeki esnafların mağdur olmaması içindir. Hacılar kasabamız gelişiyor. Hacılar Belediye Başkanımızı kutluyorum. Çalışmalarında başarılar diliyorum”

 

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, “Pandemi dönemindeyiz, bunun için dikkat ediyoruz. Partim ve teşkilatım olarak hali hazırda bulunan belediye başkanları ve gelemeyen belediye başkanlarımız adına hizmet etmek için gece gündüz çalışıyoruz. Teşkilatım adına herkese destek olmaya çalışıyorum. Üretken Belediyecilik anlayışı ile yola çıktık, bunlardan birisinin açılışını gerçekleştireceğiz”

 

DÖRT DÖRTLÜK HİZMET

Hacılar Belediyesi´nin dört dörtlük bir hizmete imza attığını söyleyen Baloğlu, “Bu dört dörtlük hizmetin birincisi 30´a yakın bir personelin istihdam etmesidir. 30 haneye buradan ekmek ve aş gidecek. Diğer yönden burası bir Belediye alanı olduğu için daha hesaplı bir alış veriş olacak ve bundan vatandaşımız faydalanacak. Diğer taraftan belediyemize küçükte olsa gelir sağlanacak ve gelirlerde hacıların hizmetlerine harcanacak. Bu işletmenin açılışında emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

En çok aldatan burçlar! En çok aldatan burçlar!

 

AÇILIŞI YAPILDI

Yapılan konuşmaların ardından mağaza açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Vali Yardımcısı Emin Alıcı, MHP Kırıkkale İl Başkanı Erdal Baloğlu, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, Kırıkkale Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Adem Yurtdan, Ticaret İl Müdürü Seyfettin Çetiner, İlçe Belediye Başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. Haber: Kenan Kuzucu