MESLEK ALANINDA FARKLILIK OLUŞACAK

Başkanlık görevine geldiği günden itibaren kasaba içerisinde 7´den 70´e herkesin gönlünü kazanan, kardeşlik bağıyla herkesi sevgiyle kucaklayan Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, kasabada nitelikli mesleklerin çoğaltılması amacıyla önemli bir çalışmaya imza attı. Sosyal ve kültürel alanda olduğu gibi eğitim alanında da çalışmalar gerçekleştiren Hacılar Belediyesi, meslek alanında nitelikli kişilerin oluşması amacıyla yüzde yüz devlet destekli eğitim verecek.

 

NİTELİKLİ ÇALIŞAN STATÜSÜNE KAVUŞTURACAK

Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak! Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak!

Hacılar Belediyesi; vatandaşların kamu ve özel sektörde, yurtiçi ve yurt dışında halen çalışan veya işe girişlerde istenen MYK Belgesini alabilmesi için ücretsiz yüzde yüz devlet destekli mesleki yeterlilik sertifikası vererek vatandaşları nitelikli çalışan statüsüne kavuşturacak. Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu, belge almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu ifade etti.

 

BAŞKAN KOYUNCU: “KAPIMIZ HERKESE AÇIK'

Hacılar Belediye Başkanı Mehmet Koyuncu yaptığı açıklamasında: “Saygıdeğer hemşerilerimiz, dileyen tüm vatandaşlarımızın Nitelikli çalışan statüsünde MYK belgesine kavuşması için, Belediyemiz ve mesleki yeterlilik kurumu (MYK) tarafından yetkilendirilmiş kuruluş ile ortak bir çalışması vardır. Tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışan ya da çalışacaklardan zorunlu istenen MYK belgesini almak isteyen tüm vatandaşlarımıza kapımız açıktır. Başvuru yapmak için sizleri de güzel kasabamıza bekliyoruz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu