HER ZAMAN DESTEK GÖRDÜM

Resmi Gazete´de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişi olarak görevlendirilen Haktantaçmaz, valilikte düzenlenen programda, valiliği görevi süresince yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Haktankaçmaz, görevi süresince her zaman desteklerini gördüğü Kırıkkale halkına, yapılan çalışmalarda göstermiş oldukları gayretlerden dolayı, vali yardımcılarına, kaymakamlara, belediye başkanlarına, il müdürlerine, sivil toplum kuruluşlarına, meslek odalarına, muhtarlara ve basın mensuplarına teşekkür etti.

 

BAYRAĞI DEVİR EDİYORUZ

Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu

3 Haziran´da göreve başladığını bayrağı Vali Ali Kolat´tan devir aldığını söyleyen Haktankaçmaz, “Bizde bayrağımızı devir ediyoruz. Ekip arkadaşlarımızla uyumlu bir çalışma yaptık. Bizim görev süresi sona erdi. Göreve başladığımızda 15 Temmuz gibi bir ihanet gerçekleştirildi. O dönemde ilk defa FETÖ´nün okullarına el koymuş olduk. Aradan 20 gün geçtikten sonra ülkemiz darbe ile karşı karşıya geldi. O gece kimseye güvenilmiyordu. Hayatımda geçirdiğim en uzun gece idi”

 

HAKKINIZI HELAL EDİN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde darbenin atlatıldığını ifade eden Haktankaçmaz, “Sabah olmadan bütün hainler ele geçirildi. Milletimiz yapması gerekeni yaptı. Devletimizde gerekli tedbirleri aldı” diye konuştu. Kırıkkale´de 2,5 yıldır görev yaptığını dile getiren Haktankaçmaz, “Göreve geldiğimizde başlamış olduğumuz projeler ve devam eden projeler vardı. Bizlerde onları geliştirerek devam ettik” dedi. Kırıkkale halkına teşekkür eden Haktankaçmaz, toplantıya katılanlardan ve tüm Kırıkkale halkından da helallik istedi. Haber: Kenan Kuzucu