LİDER DOLUDİZGİN 0-2
Grupta 45 puanla lider durumda bulunan Etimesgut Belediyespor çekinerek geldiği Kırıkkale deplasmanın'da golcü futbolcusu İsmail Canlı'nın 36 ve 52. dakikalarda kaydettiği 2 gol ile bu zorlu deplasman'dan 3 puanla dönmenin mutluluğunu yaşıyor.
Genelde orta saha mücadelesi olarak geçen zorlu 90 dakikanın son dakikalarında temsilcimiz Kırıkkalespor rakibi karşısında büyük bir baskı kurdu ancak her maçta olduğu gibi bu maçta da Gol yollarındaki başarısızlık bu maçta da devam etti. Kırıkkalespor son 10 dakikada 1 penaltı atışından yararlanamazken birde boş kaleye topu atamadı son dakikalarda ise Uğur Abdullah ve Cansın ile mutlak net gol pozisyonlarından yararlanamadı ve Temsilcimiz son haftalardaki kötü gidişini bu maçta da devam ettirdi.



KIRŞEHİR ZORDA OLSA KAZANDI 3-2
Grupta haftanın en önemli maçında ise lig 2.' si ile 3.' sünün karşı karşıya geldiği maçta gülen taraf ev sahibi Kırşehirspor oldu.
Pazar günü Ahi stadyumunda yaklaşık 7 bin taraftar karşısında oynanan maça konuk Bartınspor daha iyi başlayan taraf oldu. Konuk Bartınspor maçın 22 dakikasında Burak ile deplasman'da 1-0 öne geçti bu golden sonra oyunda tüm riskleri alan Ev sahibi Kırşehirspor oyunu rakip kaleye yıkmayı başardı maçın 41. dakikasında Sinan ile eşitliği sağlayan Yeşil- Beyazlılar bu golden 3 dakika sonra Oktay ile 1-0 lık yenilgiden 2-1 lik galibiyete geçti ve ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı. Karşılaşmanın 2 yarısınada ilk yarıda olduğu gibi iyi başlayan konuk Bartınspor 52. dakikada aradığı golü Resul ile buldu ve skoru 2-2 yaptı. Tribünlerin büyük desteğini ve coşkusunu olan ev sahibi karşılaşmanın 69. dakikasında aradığı golü Rıdvan ile bularak tekrar 3-2 üstün duruma geçti.
Bu dakikadan sonra oyunu kontrol altına alan Kırşehirspor 6 puan değerindeki maçı kazanarak rakibi ile arasındaki puan farkını 5 'e yükselterek büyük bir avantaj elde etmeyi başardı ve lig 2. Ligini devam ettirdi.

SİNCAN TUTULMUYOR 5-1
Grupta şampiyonluk hesapları yapan diğer bir takımda Sincan Belediyespor takımı Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde haftalar önce ligden düşen Safranboluspor'u konuk eden Sincan Belediyespor 90 dakika boyunca oyunun tek hakimi olan takımdı. Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren golleri ise 15. dakikada Atillay, 24. dakikada Abdürrahim, 46. dakikada Tolga, 71. dakikada Gökhan ve 76. dakikada ise Melih kaydetti konuk takımın tek golü ise maçın uzatma dakikalarında geldi. Ev sahibi Sincan Belediyespor bu maçta aldığı galibiyetle puanını 41 e yükselterek ligde 3. sıraya yükseldi.



BAĞLUM UZATMA'DA GÜLDÜ 1-0
Başkent Ankara'nın güçlü takımlarından Bağlum Belediyespor ile Gölbaşı Belediyespor Bağlum'da karşı karşıya geldi. Oldukça zevkli ve heyecanlı geçen maçta her 2 takımda yakaladıkları birçok net gol pozisyonundan yararlanamadı. Seyir zevki yüksek olan maçtın beraberlikle sonuçlanması beklenirken karşılaşmanın uzatma dakikalarında ev sahibi Bağlumspor'un ani yakaladığı kontratak 3 puan almasını sağladı. Maçın 94. dakikasında Mustafa Aydemir'in kaydettiği gol ev sahibine hayat verdi 1-0.


TOSYA ÇORUM'DA GÜLDÜ 1-3
Grupta son haftaların başarılı takımlarından bir olarak dikkatleri çeken Tosya Belediyespor mutlak 3 puan için gittiği Çorum deplasmanın'dan 3 puanı 3 golle alarak evine mutlu dönen taraf oldu. Maç boyunca oyunun tek hakimi olan konuk Tosya Belediyespor ilk yarıda iyi futbolunu gol ve gollerle süsleyemedi ve ilk yarı 0-0 sonuçlandı. Maçın 2. yarısında tüm riskleri alarak oyuna başlayan Tosya Belediyespor son haftaların golcülerinden olan Salim ve Murat ile Çorumspor'u deplasmanın'da yenmeyi başardı. Konuk Tosya Belediyespor'a 3 puanı getiren golleri maçın 62. dakikasında Salim 82 ve 90 dakikalarda Murat Serbest kaydetti ev sahibi ekibin tek golü ise 85. dakikada Batuhan'dan geldi.






KASTAMONU YİNE KAYIPLARDA 1-2
Grupta düşmeme adına mücadele veren Kastamonuspor hafta sonu kendi sahasında oynadığı maçta konuk ettiği Nevşehir Belediyespor'a yenilmekten kurtulamadı. Konuk takımını daha iyi olduğu maçta Nevşehir Belediyespor 27. dakikada 1-0 öne geçti ve ilk yarı konuk takımın üstünlüğü ile tamamlandı. Maçın 2. yarısına 'da iyi başlayan Nevşehirspor karşılaşmanın 59. dakikasında skoru 2-0 yaparak rahatladı. Bu golden sonra biraz olsun toparlanmaya çalışan Kastamonuspor 63. dakikada skoru 2-1 e getirdi kalan dakikalarda ev sahibi zaman zaman gol pozisyonları bulsa da bunları değerlendiremedi. Maç sonunda sahadan yenik ayrılan Kastamonuspor'u kalan haftalarda zorlu bir süreç bekliyor.

AKSARAY 1 PUANI ZOR KURTARDI 1-1
Son haftaların en başarılı takımları arasında yer alan Aksaray Belediyespor kendi sahasında İskilip Belediyespor karşısında 1 puanı maçın son dakikasında bulduğu gol ile zor kurtardı.
Kendi sahsında ve deplasmanlar'da aldığı puanlar ile iyi bir çıkış yakalayan Aksaray Belediyespor ligden düşmeme mücadelesi veren İskilip Belediyespor karşısında 90 dakika boyunca adeta ecel terleri döktü. İlk yarısı 0-0 sonuçlanan maçın 2. yarısına daha iyi başlayan konuk İskilip Belediyespor aradığı golü maçın 68. dakikasında buldu ve deplasmanda 1-0 öne geçti karşılaşmanın bu skorla bitmesi beklenirken ev sahibi ekip maçın 90 dakikasında oluşan karambolde aradığı golü bularak skorda eşitliği sağladı 1-1. Karşılaşmada bu skorla tamamlanırken iki takımda haftayı 1 'er puanla tamamladı.