Ligde son 8 haftaya girilirken grupta zirve mücadelesi veren takımların çoğu kazanırken bazı takımlarda hiç beklenmedik puan kayıpları yaşayarak ümitlerini kalan haftalara bıraktılar.
Zirvede yer alan Etimesgut Belediyespor, Sincan Belediyespor, Bartınspor ve Gölbaşı Belediyespor takımları haftayı 3 er puanla kapatarak yollarına devam ettiler. Diğer zirve ortakları arasında yer alan takımlardan Keçiören Bağlumspor lider Etimesgut Belediyespor'a yenilirken Kırşehirspor ise galibiyet için gittiği Tosya Belediyespor karşısında geçen hafta olduğu gibi bu haftada berabere kalarak çok önemli 2 puan kayıp etti.
Deplasmanda kazanan tek takım
Cumartesi günü Çorum'da oynanan Çorumspor -Sincan Belediyespor karşılaşmasında gülen taraf konuk takım Sincan Belediyespor takımı oldu. Konuk takım maçın 8. dakikasında Ufuk 68. dakikada ise Engin'in kaydettiği goller ile rakibini 2-0 yenerek bu hafta deplasman'da kazanan tek takım oldu.
Evinde kazananlar
Bu hafta Kendi sahalarında maç kazanan takımlar ise Bartınspor- İskilip Belediyespor'u 3-1 Etimesgut Belediyespor- Keçiören Bağlumspor'u 1-0 Gölbaşı Belediyespor- Nevşehirspor'u 3-0 Safranboluspor – Kastamonuspor'u 4-1 yenerek evinde taraftarlarını sevindiren takımlar oldular.
Beraberlikle yetindiler
Grupta oynanan diğer 2 karşılaşmada takımlar sahadan 1 er puanla ayrıldılar. Son 3 haftadır maç kazanamayan temsilcimiz Kırıkkalespor kendi sahasında konuk ettiği Aksaray Belediyespor karşısında adeta ecel terleri döktü. Maçın 26. dakikasında 2-0 yenik duruma düşen Kırmızı-lacivertliler maçın ilerleyen dakikalarında penaltıdan ve karşılaşmanın uzatma dakikalarında bulduğu gollerle skorda eşitliği sağlayarak 1 puanı rakibinden zor kurtardı. 2-2
Tosya'da oynanan maçta Tosyaspor ile Kırşehirspor karşı karşıya geldi. Konuk takım karşılaşmanın 26. dakikasında Selman ile 1-0 öne geçti. Ancak ev sahibi ekip maçın 70. dakikasında Salim ile beraberliği sağladı 1-1. Maç bu skorla tamamlanırken Tosya Belediyespor son haftalardaki çıkışını bu maçta da devam ettirdi. Kırşehirspor ise geçen hafta olduğu gibi bu haftada 2 puan kayıp ederek Zirve yarışında büyük darbe aldı.
Kızardılar
Grupta oynanan 7 karşılaşmada 5 kırmızı kart çıktı. Çorumspor'dan Uğur OTUR, Gölbaşı Belediyespor'dan Musa BALLI, Nevşehirspor'dan Serhat ÖZALP ve Mehmet SOLAK, Tosya Belediyespor'dan ise Bayram EVLER gördükleri kırmızı kartlar nedeni ile takımlarını sahada eksik bırakan futbolcular oldular.