‘Gönüllerin Valisi´ Veda Etti

 

Valiler Kararnamesi ile Kırıkkale Valiliğinden Mülkiye Başmüfettişliğine atanan ‘ Gönüllerin Valisi ‘ Dr.M.İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale´ye veda etti.

 

TEK TEK TOKALAŞTI

Vali Haktankaçmaz, Valilik binası önündeki vedalaşmada Valilik çalışanları ile tek tek tokalaştı. Haktankaçmaz, “3 Haziran 2016 Cuma günü başladığım ve yaklaşık 2,5 yıl devam eden Kırıkkale Valiliği görevinden 3 Kasım 2018 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Kırıkkaleli hemşerilerime valilik gibi bir makamda hizmet etmeyi nasip ettiği için öncelikle yüce Rabbime hamd, bu göreve şahsımı layık gördüğü için Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum”

 

KIRIKKALE´YE HİZMET ETMEK BİR ŞEREFTİ

‘Kırıkkale´ye hizmet etmek bir şerefti´ diyen Haktankaçmaz, “Görevim esnasında Kırıkkale´nin ve Kırıkkalelilerin yararı her zaman öncelikli olmuştur. Çalışmalarımız sırasındaki desteklerinden ve katkılarından dolayı önceki ve şimdiki dönem milletvekillerimize, Kırıkkale ve diğer belediye başkanlarımıza, askeri ve adli erkana, üniversitemize, siyasi partilerin ve STKların başkan ve temsilcilerine, muhtarlarımıza ve başta vali yardımcısı, kaymakam ve daire amirlerimiz olmak üzere her kademedeki tüm mesai arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım”

12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi

 

VATANDAŞLARLA VEDALAŞTI

“Bu vesileyle bizlere bu toprakları vatan yapan şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anar, tüm Kırıkkaleli hemşerilerimi önce Allah´a sonra birbirlerine emanet ederim” dedi. Haktankaçmaz, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlarla vedalaştıktan sonra kentten ayrıldı. Haber Merkezi