GEREK KIRIKKALE´YE VEDA EDİYOR

2011 yılından bugüne kadar Kırıkkale İl Müftülüğü görevinde bulunan ve son atamalarla birlikte Eskişehir İl Müftülüğüne atanan İl Müftüsü Bekir Gerek, Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik´e veda ziyaretinde bulundu. Başkan Bildik ile bir süre görüşen Müftü Gerek, ziyaretinde 16 Mayıs 2011 tarihinde bugüne Kırıkkale´de yaptığı çalışmalardan söz etti. Ziyaretinde Müftü Gerek, Başkan Bildik´e Nur Camii külliyesinin fotoğrafının bulunduğu tabloyu hediye etti.

 

Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla

HERKESE SEVGİ VE HOŞGÖRÜ İLE YAKLAŞTIK

Göreve geldiği günden itibaren yaptığı hizmetlerini anlatan Gerek, bu kapsamda basının kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Meslek hayatında herkesi kucakladığını dile getiren Gerek, “Herkese sevgi ve hoşgörü ile yaklaştık. Birlik ve beraberliğimizi göstererek şehit cenazelerimizi hep birlikte kaldırdık. Nur Camii iftarlarıyla şehri buluşturduk. 7´den 70´e herkes iftarlarımıza geldi” diye konuştu.

 

HAKKIM SİZLERE HELAL OLSUN

İlimizde yaptığı projeleri bitirdiklerini dile getiren Gerek, “Kırıkkale´ye güzel bir kardeşimiz atandı. Oda elinden geldiği kadar Kırıkkale için çalışacağından eminim. Bizlerde Kırıkkale´den resmi olarak ayrılıyoruz fakat gönlümüz Kırıkkale´de. Gök kubbede hoş bir seda bırakarak ayrılıyoruz. Hakkımı tüm Kırıkkale halkına helal olsun” dedi.

 

Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ise Müftü Gerek´e hakkını helal ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi.