__________________________________________

Taraftarlardan yoksun olarak oynanan maçta rakibi karşısında daha iyi futbol sergileyen Kırmızı- Lacivertli futbolcular kazanma adına tüm gücünü sahaya yansıtarak çok önemli 3 puan alarak zirveyi ele geçirmeyi başardı.

 Kazanılan 3 puanın mimarları maçtan sonra yaptıkları açıklamada, Deplasman´da alınan galibiyetin ve liderliğe yükselmenin mutluluğunu yaşıyoruz dediler. Futbolcular İlk kez taraftarlarımızın desteğinden yoksun olarak oynadığımız deplasman maçında onların gücünü her zaman yanımızda hissederek bu maça konsantre olduk. Her ne kadar tribünlerde yerlerini almasalar da biz attığımız golleri,  galibiyeti ve liderliği cefakâr taraftarlarımıza armağan ediyoruz. Bu sevgi inanılmaz  onlar bu sevginin en iyisine layıklar.   Biz sahada görevimiz yaptık kazanmak zorunda olduğumuz maçı kazandık 90 dakika içerisinde rakip takımın kalesine attığımız çok önemli 3 golü yanımızda olamayan tüm taraftarlarımıza armağan ediyoruz dediler.

Kırıkkale protokolü tribünde Kırıkkale protokolü tribünde

 

___________________________________________

 

Yolspor hazırlıkları sürüyor

Bölgesel Amatör Ligi 6. Grup´ta liderliğe yükselen Türk Metal Kırıkkalespor sezonun 20. haftasında Kayseri Yolspor ile kendi sahasında karşılaşacak.

 

Fikret Karabudak sahasında Kayseri Yolspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Kırmızı- lacivertli futbolcular Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir ve ekibi tarafından yoğun bir tempoda Yolspor maçına hazırlanıyor

Kürşat Bu ligin en iyi takımıyız

Kırıkkalespor´un başarılı file bekçisi Kürşat,  Hafta sonu oynayacağımız maçın ne kadar zor geçeceğini iyi biliyoruz. Biz şampiyonluk hesabı yaparken rakibimizde ligden düşmeme mücadelesi veren bir takım onun için bu karşılaşmanın kora kor geçeceğinin takım olarak farkındayız dedi.

Kürşat, Elbette iyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz, bu ligin en iyi takımlarından biriyiz.   Güzel bir maç olacak. 19 hafta boyunca anlımızın akıyla çıktık. Bu maçtan da iyi bir motivasyon ve üç puan alıp taraftarlarımızı ve yönetimimizi mutlu etmek itiyoruz dedi.

_________________________________________________________________________________________________________________

Şahin; Emin adımlarla ilerliyoruz

Deplasmanlı Bölgesel Amatör lig 6 grupta mücadele eden temsilcimiz Türk Metal Kırıkkalespor hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Kayseri Yolspor maçı hazırlıklarına başladı. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Hasan Erkin Şimşir yönetiminde süren antrenman, kondisyon ve taktik ağırlıklı olarak gerçekleştirildi.

 

Antrenman sonrası Gazetemize açıklama yapan Kırmızı- Lacivertli ekibin savunmasında görev yapan tecrübeli futbolcu Murat Şahin, Hafta içi deplasman´da oynadığımız Çankırı Belediyespor maçında 90 dakika boyunca çok disiplinli bir maç sergilediğimizi, oyunun her anında ve dakikasında konsantrasyonu yüksek bir mücadele sergilediğimizi düşünüyorum. Takım arkadaşlarımı göstermiş oldukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. İnşallah bu galibiyetler devam eder ve hedefimize emin adımlarla ilerleriz dedi.

 Şahin, Hafta sonu kendi evimizde oynayacağımız Kayseri Yolspor takımının ligdeki durumunu biliyoruz. İkinci yarı maçlarına bakıldığında bu tür maçlar daha fazla konsantrasyon istiyor. Bunun farkındayız ve bu maça da bundan önceki önemli maçlara nasıl hazırlandıysak o şekilde hazırlanıp Kendi futbolumuzu ortaya koyduğumuz sürece galibiyet serimizi ve grup liderliğimizi devam ettireceğiz dedi.

_______________________________________________________________________________________________________________