Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor


100 GÜNLÜK HEDEF

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesinin, ulaşımdan enerjiye, ekonomiden sanayiye, dış ticaretten şehirciliğe, dış politikadan savunmaya, eğitimden sağlığa, tarımdan teknolojiye olmak üzere ilk 100 günlük hedefini kapsayan eylem planını kamuoyuyla paylaştı.

 

29 EKİM´DE HİZMETE GİRECEK

Başkan Erdoğan´ın, Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi´nde gerçekleştirilen 'Cumhurbaşkanlığı 100 Günlük İcraat Programı' toplantısında açıkladığı ilk 100 günlük hedeflere göre, Kırıkkale´deki geri gönderme merkezi 29 Ekim´de hizmete girecek.

 

31 İLDE DAHA NARKOTİMLER KURULACAK

Doğu sınırlarında devam eden fiziki güvenlik ve aydınlatma projeleri tamamlanacak. Güvenlik yollarının uzunluğu yüzde 10 artırılarak 2 bin 526 kilometreye çıkartılacak. Kent Güvenliği Yönetim Sistemi yüzde 20, Mobil Plaka Tanıma Sistemi yüzde 27 yaygınlaştırılacak.

 

81 İLİN TAMAMI BU KAPSAMA ALINACAK

81 vilayetteki İl Koordinasyon Kurulu faaliyetleri, yatırımların her aşamasının anlık izlenmesine imkan verecek şekilde izlenecek. Uyuşturucuyla daha etkin mücadele için 31 ilde daha narkotimler kurulacak, 81 ilin tamamı bu kapsama alınacak.