Gençlik Merkezi öğrencilerin ilham kaynağı

 

Kırıkkale´nin Sulakyurt ilçesinde hizmete giren Gençlik Merkezi öğrencilerin uğrak yeri haline geldi.
 

Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor

KENDİLERİNİ GELİŞTİRME FIRSATI BULUYORLAR
Gençlik Merkezi´ne giderek birçok etkinliklere katılan öğrenciler, kitap okuma etkinliklerinden müzik derslerine, akıl ve zeka oyunlarından dikkat ve konsantrasyon gerektiren, geometrik algılama ve görsel zeka becerileri gibi daha birçok alanda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Doğan, Gençlik Merkezi´nde öğrencilerle bir araya gelerek etkinliklere katıldı.

ÖNEMLİ KAZANIMLAR ELDE EDİYOR  
Doğan, burada yaptığı konuşmada, öğrencilerin merkezdeki çeşitli etkinlikler sayesinde önemli kazanımlar elde ettiklerini söyledi. Gençlik Merkezi´nin öğrencilerin boş zamanlarını geçirebilecekleri en güzel mekanlardan biri olduğunu hatırlatan Doğan, “İlçemizde hizmete giren Gençlik Merkezi her düzeydeki öğrencilerimizin ve gençlerimizin önemli bir mekanı haline geldi”

 

ÖĞRENCİLERİMİZ CIVIL CIVIL

“Öğrencilerimiz burada düzenlenen bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere katılarak önemli kazanımlar elde etmeninin yanı sıra sağlamış olduğumuz sosyal imkanlardan da azami düzeyde istifade etmektedirler. Bu tür ortamlarda öğrencililerimiz, akranlarıyla kaynaşma, sevgi, saygı hoşgörü ve nezaket gibi değerleri de benimseme imkanları buluyor. Öğrencilerimiz cıvıl cıvıl buralara neşe kattı. Aynı zamanda gençlere rehberlik ve danışmanlık da yapıyoruz. Bu bağlamda tüm gençlerimizi eğitim faaliyetlerinden faydalanmaları konusunda Gençlik Merkezimize bekliyoruz” dedi.

ÖĞRENCİLERİN UĞRAK YERİ 
Gençlik Merkezi´nin öğrencilerin adeta uğrak yeri haline geldiğini belirten Doğan, ilçede eğitim seviyesinin yükselmesi için önemli adımlar attıklarını ve gençlere yapılan yatırımın geleceğin Türkiye´sine yapılan yatırım olduğunu sözlerine ekledi. Doğan, daha sonra öğrencilerle bir süre etkinliklere katılarak öğrencilerin yapmış oldukları becerilerle ilgili tavsiyelerde de bulundu. Haber: Ayşe Soysal