Yaz tatili boyunca düzenlenecek olan Kur´an-ı Kerim ve Osmanlıca kursları haftada 5 gün Hanımelleri Orta Okulunda 100 öğrencinin katılımıyla gerçekleşiyor. Kurs hakkında bilgi veren yetkililer, “Hadisi Şerif´de buyrulduğu üzere en hayırlı insan tarifi ‘´ Kur´an-ı Kerim öğrenen ve öğretendir´´ ve bu hayırlı insan olma fırsatını değerlendirmek için kollarımızı sıvadık. “En hayırlı” demek; Allah Teala´nın ve Sevgili Habibi´nin rızasına ve sevgisine, diğerlerine göre bir adım daha yakın kimse demektir”

SEMİNERLER DÜZENLENECEK

Öğrenciler, Kırıkkale’yi Yunanistan’da tanıttı Öğrenciler, Kırıkkale’yi Yunanistan’da tanıttı

Seminerler düzenleneceğini belirten yetkililer, “Kur´an-ı Kerim ve Osmanlıca kursu ile birlikte gençlerimize Mübarek Razaman Ayı faaliyetlerimizden Kur´an-ı Kerim meali, Peygamber Efendimiz (SAV)´in hayatı ve hadis okuma gibi etkinliklerde düzenledik. Bu Kurslarımızda zamanla gençlerimize İlmihal dersleri, Anne-baba hakkı, Gıybet, Yardımlaşma, İyilik ve Kardeşlik Bilinci üzerine de bir takım seminerler düzenlenecektir”  

HEDİYE VERİLDİ

Gençlere kurs aralarında vakitlerini daha verimli ve etkin geçmesi içinde spor yapmalarını düşünerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü desteği ile gençlere bir takım oyun sporları oynamak için gerekli araç ve hediyeler edildi.