ROL MODEL

AGD Kırıkkale Şube Başkanı Yusuf Bayraktar tüm Türkiye genelinde ve Kırıkkale´de kayıtların 4 Aralık 2016 Cuma gününe kadar süreceğini bildirdi. Bir milletin en büyük gücünün imanlı ve inançlı evlatları olduğunu belirten Bayraktar, gençlerin kendilerine en başta Peygamber Efendimiz´i (S.A.V) rol model almaları gerektiğini söyledi.

 

Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi

O´NU TANIMALI VE BİLMELİYİZ

“Tabi ki Rasullullah Efendimiz´i rol model alabilmek için en önce O´nu tanımalı ve bilmeliyiz. Bunun içinse Rasullullah Efendimiz´in hayatını doğru kaynaklardan okuyup öğrenmeliyiz. Bilhassa gençlerimizin mayasına Peygamber sevgisini koyabilirsek ne mutlu bize” diyerek açıklamalarına devam eden Yusuf Bayraktar, Kırıkkale genelinde ve Türkiye genelinde dereceye girenlerin ayrı ayrı ödüllendirileceğini sözlerine ekledi.

 

BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR

Ayrıca yarışmanın ortaokul ve lise öğrencilerini kapsadığını açıklayan Anadolu Gençlik Derneği Ortaokullar Komisyon Başkanı Yunus Koç, yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin www.efendimizinizinde.com adresinden başvurabileceklerini belirtti. Sınavın 17 Aralık Cumartesi günü saat 11.00 da yapılacağını söyleyen Koç, “Sonuçlar 31 Aralık´ta açıklanacak ve dereceye giren öğrencilerimizin ödülleri yine 31 Aralık gecesi AGD´mizin düzenleyeceği Mekke´nin Fethi programında takdim edilecek” dedi.