TÜGVA Kırıkkale Teşkilatı AK Parti tarafından tekrar aday gösterilen Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırımı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

 

Tügva Kırıkkale Temsilcisi Çağrı Parlak ve beraberindeki Başkan Yardımcıları ile ilk olarak Keskin Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan adayı olan Dede Yıldırımı ziyaret ettiler. Ziyarette Tügva´nın çalışmalarından Bahseden Parlak, Belediye Başkanlığı seçiminde ilk defa oy kullanacak olan gençlerle bir araya geleceklerini ifade etti.

 

ÖNEMLİ BİR SÜREÇTEYİZ.

Parlak ziyarette yaptığı konuşmasında “Tarihi ve kritik bir sürecin içerisindeyiz. Her seçimde şunu söylerler. Bazen de eleştirirler. Her seçim için kritik derler. Bu coğrafyada her seçim kritiktir. İlkokuldan ortaokula geçerken, ortaokuldan liseye geçerken ilk tercihi yaparken, üniversiteye yapılan tercihler ama en kritik tercihlerden bir tanesi de seçimlerdir. Muhakkak ki onun adına karar verirken ve onun adına bir karar ortaya koyarken elbette ki bu karar çok önemli bir karar olarak ortada durmaktadır.  Gün gelecek Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan´ın“Türkiye´nin makus tarihini yenebilecek ve bu milletin kaybettiği özgüveni yeniden bu milletle bütünleştiren bir liderin neslisiniz” dediklerinde tekrar bizler bu dönem görev yaptığımız için gurur duyacağız. Elimizden geldiği kadar genç neslimize AK Partinin icraatlarını anlatacağız” ifadelerini kullandı.

 

Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor Kırıkkale'de öğrenciler kendi masa ve sıralarını üretiyor

KESKİN´İN HİZMETİNDEYİZ

Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım ise kendilerine yapılan ziyaretten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek “Tügva´nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Bugün ilk oy verecek olan gençlere ulaşmak için hazırlamış olduğunuz projede çok güzel inanıyorum Keskin dahil bütün belediyeleri alarak Halkımıza, Yaşlılarımıza, Gençlerimize, hizmet vermeye devam edeceğiz. Rabbim çalışmalarınızı başarılı kılsın, bizlerde Tügva için yapılacak olan her olumlu çalışmanın yanında olmaya gayret göstereceğiz” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi