Genç ASKON öğretmenleri unutmadı

 

Kırıkkale Genç ASKON Şube Başkanı Furkan Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri öğretmenler günü dolayısıyla Turizm Otelcilik Lisesini ziyaret ederek öğretmenlere çeşitli hediyeler verdiler.

 

ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİLER

Genç ASKON Şube Başkanı Furkan Özen ve Yönetim Kurulu Üyeleri öğretmenler günü dolayısıyla Turizm Otelcilik Lisesini ziyaret ettiler.  24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla öğretmenlere çeşitli hediyeler verdiler. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren okul yönetimi ve öğretmenler Genç ASKON Yönetimine teşekkür ettiler.

 

HER ZAMAN BAŞ TACIDIR

Ziyaretin ardından açıklama yapan Genç ASKON Şube Başkanı Furkan Özen, ' Mesleğini büyük bir özveriyle ifa eden, gelecek nesillerin yetişmesinde, değerlerimizin yarınlara aktarılması için çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü en içten duygularımla kutluyorum. Bin bir zorlukla, yurdumuzun her kösesinde, yılmadan, yorulmadan kalbinde taşıdığı insan sevgisi ile rehber olan; birlik ve beraberliğin önemini, kardeşlik bilincini ve evrensel değerleri evlatlarımıza öğreten öğretmenlerimiz mesleklerden en muteberini ifa etmektedir.

 

Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor Milli Çözüm Dergisi, Kırıkkale temsilciliği açılıyor

RENKLİ GÖRÜNTÜLER OLUŞTU

Öğretmenlik mesleği tarihin her döneminde kutsal bir meslek olarak anılmıştır. Toplumuzda da öğretmenlik mesleğinin önemli bir yeri vardır. Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum diyen bir medeniyetin mensubu olarak öğretmenlerimiz her zaman baş tacıdır.' diye konuştu. Özen açıklamasının devamında,' Bu duygu ve düşüncelerle,  intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, kutsal mesleğin onurlu temsilcileri olan öğretmenlerimizi sağlık, mutluluk ve başarı dilekleriyle selam ve sevgilerimi sunuyorum' dedi. Haber: Emel Selci