BİRTAKIM ÖZVERİLERDE BULUNMAKTA

Memur-Sen İl Başkanı ve Sağlık-Sen Şube Başkanı Recep Akdoğan, Şube Başkan Yardımcıları Murat Açar ve Yalçın Kavlak, iş yeri temsilcilerimizden Mehmet Erduran Covid-19 Koordinasyon Merkezi ve Kriz Masasını ziyaret ettiler. Yaşanılan sürecin toplumun her kesimi açısından zor bir süreç olduğunu ifade eden Akdoğan, “Tüm dünya ile birlikte yaşadığımız bu pandemi süreci gerçekten zor ve meşakkatli yaşanmaktadır. Toplumun her kesimi kendisine göre birtakım özverilerde bulunmaktadır.”

 

NE KADAR FAYDALI OLABİLİRİM

“Ancak en çok sağlık çalışanlarımızı zorlayan bu süreç, özverili bir şekilde can siperane çalışan personelimiz açısından daha bir anlamlı daha da zor bir şekilde devam etmektedir. Ailesinden yakınlarından kopan personelimiz bu gibi durumlara rağmen yüzünü düşürmeden ne kadar faydalı olabilirim şeklinde düşünerek çalışmaya devam etmektedir. Bu süreçte gerek masa başında koordinasyonda, gerek sahada görev yapan personelimize tüm ülkemiz adına minnettarız.”

 

YENİ DÖNEM ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Yahşihan Belediyesi’nde yol çalışmaları sürüyor Yahşihan Belediyesi’nde yol çalışmaları sürüyor

“Bir sağlık çalışanı olarak tüm mesai arkadaşlarımla gurur duyuyorum.  Bilindiği üzere salgınla mücadelede yeni dönemde pilot il olarak seçilen ilimizde hızlı bir şekilde yeni dönem çalışmaları başladı. Bu çalışmalar çerçevesinde covid-19 koordinasyon merkezimiz vatandaşımıza hizmet etmeye ve koronavirüs ile mücadeleye başladı. Bu süreçte görev alan personelimiz 7 gün 24 saat anlayışı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bütün emek bütün çaba tüm bu sistemler projeler ve dahası her şey vatandaşlarımızın sağlığı ve selameti amacıyla yapılmaktadır” dedi. Haber: Ahmet Ünal