GÜNCEL 30.10.2020 15:08:51
GELECEK PARTİSİ 1. OLAĞAN GENEL KONGRESİNİ  1 KASIM PAZAR GÜNÜ YAPACAK

GELECEK PARTİSİ 1. OLAĞAN GENEL KONGRESİNİ 1 KASIM PAZAR GÜNÜ YAPACAK

GELECEK SENİN GELECEK TÜRKİYE´NİN

Gelecek Partisi Kırıkkale İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci; ‘´İnsan onurunu korumayı ve yüceltmeyi siyasetinin temeli yapan partimiz 1. Olağan Genel Kongresi ile aşılamaz denen eşiği 1 Kasım Pazar günü geride bırakıyor.´´ sözleri ile partisinin 1. Olağan Genel Kongresini duyurdu. 

 

PARTİ KURAMAZ DEDİLER 
Daha sonra İl Başkanı Ekinci konuşmasına; ‘´Hatırlayacaksınız parti kuramaz demişlerdi, partimizi tüm Türkiye´yi kapsayan, Türkiye mozaiğini yansıtan kurucularımızla kurduk. Parti kursalar bile örgütlenemez, çalışacak üye bulamazlar demişlerdi. Ancak biz bugün 70 ilimizin il teşkilatını oluşturduk. 243 ilçenin kongresini tamamlayarak 44 ilin il kongresini gerçekleştirdik.´´ sözleri ile devam etti.   

Koronavirüs salgınının ve alınan önlemlerin etkisine rağmen kongre yapma koşullarını tamamladıklarını belirten Gülfem Betül Ekinci; ‘´Her türlü tehdit ve dolaylı dolaysız baskılara rağmen büyük kongre yapma koşullarını tamamlayarak 1. Olağan Genel Kongremizi 1Kasım pazar günü, saat 10.00´da Ankara ANFA Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştireceğiz.´´ dedi. 

‘´YALANLAR İLE KANDIRMAYA TEŞEBBÜS ETTİLER´´ 

Ekinci; ‘´Anadolu´dan esen rüzgâra baktığımızda teşkilatlanma çalışmalarında partimize katılan on binlerin çok kısa ve yakın bir zamanda milyonlara ulaşacağının haklı umudunu taşıyoruz.   
Yolsuzluk, yoksulluk ve yasakları önleyeceğiz iddiası ile siyaset sahnesine çıkan iktidar partisi maalesef geçen süre zarfı içerisinde bu ilkelerin tamamını unutmuş, unutmakla kalmayıp bu olumsuzlukları doğuran, besleyen ve yetiştiren bir yapıya dönüşmüştür. 
‘Üç Y´ ile mücadele etmek için yola çıkanlar bu mücadeleyi unutup ülkenin başına ‘dördüncü Y´yi de musallat ettiler. ´Dördüncü Y´ ile milletin gözünün içine baka baka kolaylıkla yalan söyleyerek, ekonomik verileri çarpıtarak ve millet fakrı zaruret içerisinde iken uçuyoruz yalanları ile kandırmaya teşebbüs ettiler.´´ ifadelerini kullandı. 

‘´GELECEK SENİN GELECEK TÜRKİYE´NİN´´  

Konuşmasında milletimizin çektiği sıkıntılara ve partisinin hedeflerine de sıkça değinen Ekinci; ‘´Anadolu´yu karış karış dolaştığımızda, aziz milletimiz derin ekonomik darlıktan, yaygın işsizlikten, eş dost, hısım akraba ayrımcılığından, ötekileştirici nefret dilinden ve yaygın korku ikliminden duydukları kızgınlığı, kırgınlığı açıkça dile getirmektedirler.  Gördüğümüz odur ki, derin bir dip dalga oluşmaktadır.  

Hukuki sürecin gerektirdiği şartları yerine getirerek 1. Olağan Kongresini yapmaya hak kazanan Gelecek Partisi, bu zor zamanlarda milletimiz adına her türlü sorunu dile getirecek ve tüm meseleleri konuşacaktır. Oluşturulan korku duvarlarını yıkarak, ülkemizin içerisine girdiği kısır döngüye dur diyecek ve milletimizin hayallerinin yok edilmesine karşı duracağız. Milletimizin gerçek gündeminin yani işinin, aşının ve onurunun takipçisi olacağız. Ülke sathında oluşmakta olduğunu gözlediğimiz derin dip dalganın lideri olarak, aziz milletimizi güvenli bir limana eriştiren amiral gemisi olacağız. 

Kimse ümitsiz olmasın, kimse karamsarlığa kapılmasın. Partimiz ülkemizi temel hak ve özgürlüklerin korunduğu, demokrat, adil, özgürlükçü ve müreffeh bir seviyeye taşıyacaktır. 
‘´Gelecek senin, Gelecek Türkiye´nin´´ mesajını vereceğimiz kongremizin ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, tüm halkımıza güvenli, güçlü ve adaletli bir gelecek vaat ediyoruz.´´  diyerek konuşmasını sonlandırdı. Haber: Kenan Kuzucu

 


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024