Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından start verilen “Geleceğe Nefes Ol” projesi, son yılların en faydalı ve en kapsamlı organizasyonları arasında yer aldı.11 Kasım 2019´da Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de binlerce fidan toprakla buluşacak.

 

Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı Kırıkkaleli Başkandan takdirlik hareket! Su faturasını kendi yatırdı

BELİRLENEN RAKAMA ULAŞTI

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan “Geleceğe Nefes Ol” 11 milyon fidan kampanyası kapmasında bazı illerde olduğu gibi Kırıkkale´de de fidan sahiplenme oranı belirlenen rakamlara kısa süre içerisinde ulaştı. Ağaç ve yeşile olan ilgi herkes kesim tarafından büyük ilgi ile karşılanırken 11 Kasım´da 81 ilde dikilecek olan 11 Milyon fidan için bazı şehirlerde ise belirlenen rakamların çoğu tamamlandı.

 

AHILI´DA ETKİNİK YAPILACAK

11 Kasım 2019´da Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale´de de binlerce fidan toprakla buluşacak. Kırıkkale Valiliği ve Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ahılı Köyü Kızıldağ Mevkii´nde etkinlik düzenlenecek.  Program; açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşı, açılış konuşmaları, Keskin halayı gösterisi, ustalar topluluğu ve fidan dikim etkinliği gerçekleştirilecek.

 

FİDAN DİKME REKORA KOŞUYOR!

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından başlatılan Geleceğe Nefes Ol 11 milyon fidan kampanyası kapmasında bazı illerde fidan sahiplenme oranı belirlenen rakamlara kısa süre içerisinde ulaştı. Ağaç ve yeşile olan ilgi herkes kesim tarafından büyük ilgi ile karşılanırken 11 Kasım´da 81 ilde dikilecek olan 11 Milyon fidan için bazı şehirlerde ise belirlenen rakamlar tamamlanmak üzere.

 

SAHİPLENME SAYILARINA ULAŞILDI.

'11 milyon ağaç, bugün fidan yarın nefes!' sloganıyla başlayan Geleceğe Nefes Ol kampanyasına bu denli ilgi gösterilmesi başta Tarım ve Orman Bakanlığı olmak üzere herkesi mutlu etti. Geleceğe Nefes Ol Kampanyasında fidan bağışında Kırıkkale, İstanbul, Samsun, Ağrı, Kocaeli ve Ankara´da hedeflenen fidan sahiplenme sayılarına ulaşıldı. Haber: Emel Selci