Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Gazi Jandarma Albay Taner Uran, Kırıkkale Şube Başkanlığı´nı ziyaret etti.

 

ŞEHİTLERİMİZ İÇİN DUALAR ETTİ

Türkiye’de büyük boykot kararı! Türkiye’de büyük boykot kararı!

Şube Başkanı Rıfat Öcal´dan dernek faaliyetleri ve üyelerin talepleri hakkında bilgi alan Genel Başkan Uran, şehit aileleri ve gazilerle sohbet ederek bilgi alışverişinde bulunuldu. Dernek ziyareti sonrası Kırıkkale Şehitliği ziyaret eden Genel Başkan Uran, burada tüm şehitlerimiz için dualar etti. Şehitlik ziyareti sonrası Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz ve İl Jandarma Alay Komutanı İbrahim Ayhan Vural makamlarında ziyaret etti.

 

ONLAR BİZLERE EMANET

Genel Başkan Uran,  12 binden fazla üyelerinin olduğunu, 43 şube ve 24 temsilciliklerinin bulunduğunu ve üyelerinin sorunları ile ilgili çalışmalar yaptıklarını ifade etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Haktankaçmaz, “Şehit yakınlarımız, gazilerimiz devletimizin göz bebeği. Her an onların yanındayız ve onlar bizlere emanet. Her zaman söylüyorum  ‘ Ateş düştüğü yeri yakar ´ ama o acıyı yaşayanların birbirlerine destek olması gibi olmuyor hiçbir şey. Paylaşılan acılar ortak olunca onlar birbirinin dilinden daha iyi anlıyor.  Şehit yakınlarımızla, gazilerimizle ilimizde dernek çatısı altında güzel bir ortam var. Biz her şeyimizle, her zaman şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanındayız” dedi. Haber: Emel Selci