GAZETECİLİK ULVİ BİR GÖREVDİR

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Vali Yunus Sezer, Manşet Gazetesi imtiyaz sahipleri Sırrı Zengin, Cengiz Selci ve çalışanlarıyla bir araya geldi. Gazeteciliğin çok önemli meslek olduğuna vurgu yapan Sezer, “Yerel şartlar imkanlar zor buna rağmen muhabir çalıştırma, günlük gazete çıkarma hepsi belirli bir ekonomiyle, belirli bir çabayla olacak işler. Burada da gördüğüm kadarıyla çok güzel bir sistem var. Eksikliklere rağmen götürülüyor. Yapmış olduğunuz iş sosyal sorumluluk işi. Herkes sosyal sorumluluk projesi yürütüyor ama en büyük sosyal sorumluluk basındır” dedi.

 

KIRIKKALE ADINA SİZLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Gazeteciliğin zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğuna vurgu yapan Sezer, “Bir ilin nabzını gündemini yansıtmak, yönlendirmek, olumsuz şeyleri azaltmak ya da yaymak kolay değil. Yaptığınız gerçekten güzel ulvi bir görev millet ve devlet adına. Kırıkkale adına teşekkür ediyoruz. Gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Toplumun habere, bilgiye ve fikre ulaşmasını, haberin derlenmesini ve yayılmasını sağlayan gazeteciler, kamuoyu oluşturmak ve kamu vicdanının sesi olmak gibi hayati bir göreve sahiptir.”

 

HER ZAMAN SİZLERİN YANINIZDAYIZ

“İlkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktaran, vatandaşla devlet arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarımızın yapmış oldukları haber, yorum ve görüşleri; çalışmalarımıza da önemli katkılar sağlamaktadır. İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesi ve kalkınması için yürütülmekte olan çalışmalar, projelerin paylaşılması ve kamuoyu tarafından sahiplenilmesinde de basınımız çok büyük bir katkı vermektedir. Bu sebeple siz değerli basın mensuplarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

Kırıkkale’de 186 şüpheli yakalandı Kırıkkale’de 186 şüpheli yakalandı

 

Manşet Gazetesi imtiyaz sahipleri Sırrı Zengin, Cengiz Selci ve çalışanları ise Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Haber: Kenan Kuzucu