GAZETECİLİK ZOR BİR MESLEK

Gelecek Partisi Hukuk İşleri Başkanı Tuğba Çiftçi ve Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Fatih Aktaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Gazetemiz imtiyaz sahipleri Sırrı Zengin ve Cengiz Selci´yi ziyaret etti. Ziyarette Gelecek Partisi Hukuk İşleri Başkanı Tuğba Çiftçi 'Gazetecilik en zor mesleklerden biri, bu noktada mesai mefhumu gözetmeden vatandaşlarımıza doğru bilgi aktarmak için görev yapıyorsunuz. Basın çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum, Allah´ım kaza ve belalardan korusun' dedi.

 

HER ZAMAN DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Milletin haber alma hakkı adına gazetecilerin önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Başkan Çiftçi, 'İlkeli, doğru ve tarafsız haber anlayışıyla milletimizin haber alma hakkına sahip çıkmaya devam edeceksiniz. Ülkemizin, milletimizin değerlerine, güzelliklerine hep birlikte sahip çıkacağız. Sizlere kolaylıklar diliyorum. Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Yazın bunları yapın sıcaktan korunun! Yazın bunları yapın sıcaktan korunun!

ZOR ŞARTLARDA GÖREV YAPIYORSUNUZ

Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkanı Fatih Aktaş ise, zor şartlar altında görev yapan tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi. Aktaş, 'Mesai saati olmayan, gerçekten fedakarlık isteyen bir göreviniz var. Hepinize Allah kolaylıklar versin' ifadelerini kullandı. Gazetemiz imtiyaz sahibi Sırrı Zengin ise ziyaret için teşekkür ederek, halkın haber alma hakkı için gece gündüz koşturan tüm meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü´nü tebrik etti. Haber: Kenan Kuzucu