Beyin Tümörü nedeni ile bir süredir Ankara Gazi Üniversitesi`nde riskli bir ameliyat geçiren ve tedavi devam eden Tetik'in ameliyattan sonra durumunun iyiye gittiği belirtilmişti.Bu haber spor camiasında sevinçle karşılanmıştı. Ancak önceki günü fenalaşan Tetik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1957 Karacalı doğumlu olan Tetik Futbola 1975 yılında Kırıkkalespor alt yapısında başladı. Uzun yıllar Kırıkkalespor kalesini koruyan Tetik daha sonra İl Özel İdarespor, Köy Hizmetlerispor, Ankara Köy Hizmetlerispor ve İstanbul Ramispor takımlarının formasını giymişti.

Kırıkkalespor için her şeyini verdi

Uzun yıllar Kırmızı- lacivertli takımın forması altında gerek futbolcu gerekse Kaleci Antrenörü olarak görev yapan Tetik geçtiğimiz sezona kadar Kırıkkalespor'un başarılı olması için büyük uğraş vermiş çalışma prensipleri ile dikkatleri çekmişti.

Antrenörlük kariyeri

1994-95 sezonunda Kırıkkalespor'da Kaleci Antrenörlüğü görevine başlayan Feyzullah Tetik aralıksız olarak 2000-2001 sezonuna kadar Kırmızı-lacivertli ekipte Kaleci Antrenörlük görevini yürüttü. Ardından Saran Keskinspor'da bir sezon Kaleci Antrenörlüğü görevi yapan Feyzullah Hoca, daha sonra Alanyaspor- İspartaspor-Alanya Belediyespor- Sandıklıspor – Kırıkkalespor- Alanyaspor ve geçtiğimiz sezon Azerbaycan`da Galatasaray Futbol Okulu`nda antrenörlük yapan Tetik Kırıkkalespor takımlarında Kaleci Antrenörlüğü görevini gerçekleştirmişti.

Cenazesi bugün kalkacak

Spor camiasının ve Kırıkkale Halkının yakinen tanıdığı Kaleci Antrenörü Feyzullah Tetik' in cenazesi bugün Öğle namazına müteakip Gürler camiinden kaldırılacak. Biz de MANŞET Gazetesi olarak Tetik ailesine ve Spor camiasına başsağlığı dileriz.

Kırıkkalegücü-Gümüşhanespor maçında ikinci gol sesi Kırıkkalegücü-Gümüşhanespor maçında ikinci gol sesi

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kırıkkalespor Teknik Direktörü Nihat Baran Hayata gözlerini yuman meslektaşı ve Abi olarak çok sevdiği Feyzullah hocayı kaybetmenin üzüntüsü içerisinde olduğunu ifade etti.

Yıkıldık

Kırıkkalespor Teknik Direktörü Nihat Baran Tetik'in ölüm haberi aldıktan sonra kısa bir açıklama yaptı. Baran ' 2 dönem beraber çalıştığım ve abi olarak büyük desteklerini gördüğüm Feyzullah hocamın ani ölümüne çok üzüldüm. Gerçekten yıkıldık. Kendisini asla unutmayacağız. Tarif edilemez bir acı yaşadık. Hayat böyle bir şey. Rahmet dilemek ve dua etmekten başka yapılacak bir şey yok' diyerek üzüntüsünü dile getirdi.