GÜNCEL 22.06.2020 07:04:02
FETÖ YİNE ÇORUMLU´YA ÇATTI

FETÖ YİNE ÇORUMLU´YA ÇATTI

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü iken Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığına atanan Mahmut Çorumlu, FETÖ´nün yine hedefine girdi.

ALGI OPERASYONLARI DEVAM EDİYOR

Medya ve algı silahı ile yıllardır Türkiye´de kara propaganda yaparak, stratejik yerlerde bulunan örgüt düşmanlarını tasfiye etmeye çalışan ve tasfiye gerçekleştikten sonra kendi adamlarını yerleştiren FETÖ, aynı silahla aynı faaliyetlerine devam ediyor. 17-25 Aralık Hukuk Darbesi ve 15 Temmuz Darbe girişiminin ardından faaliyetlerini yurt dışı ve yer altına taşıyan FETÖ bilindik yöntemlerle terör faaliyetlerine devam ediyor. Zaman Gazetesi, Aksiyon Dergisi ve Samanyolu televizyonu gibi medya organları ile Türkiye´de yıllarca bürokrasiyi ve siyaseti dizayn etmeye çalışan FETÖ, şimdi de youtube kanalları üzerinden aynı faaliyetlerine devam ediyor. FETÖ´cü olduğu bilinen ve örgütün açığa çıkması ile birlikte yurtdışına kaçan FETÖcüler youtube üzerinden açtıkları kanallarla algı çalışmaları yürütüyorlar. Eski Milli Futbolcu Hakan Şükür´ün de aralarında bulunduğu FETÖcü youtuberlar, Türkiye´de güvensiz bir ortam oluşturma çabaları ile dikkat çekiyor.

YUVALARI YOUTUBE OLDU

 15 Temmuz Darbe girişiminin hemen ardından, kaçak yollarla Yunanistan´a oradan da Almanya´ya kaçan FETÖcü Cevheri Güven, kurduğu youtube kanalı üzerinden algılar yaparak Türkiye´de kaos ortamı yaratmaya zemin hazırlıyor. Karısı ile birlikte Almanya´da faaliyet gösteren FETÖ kuruluşu Bold Medya´da çalışan ve sosyal paylaşım ağı youtube kanalı üzerinden videolar yükleyen, hakkında 22,5 yıl hapis cezası bulunan Cevheri Güven bütün yayınlarında Türkiye´de güvensiz bir ortam olduğunun algısını yapıyor. Özellikle İç İşleri Bakanlığı ile ilgili olan konularda sözde görüşlerini kusan Cevheri Güven, bütün videolarında Devlet – Mafya ilişkisi algısı oluşturarak, Türkiye´yi 90´lı yılların karanlık çukuruna çekmeye çalışıyor. Yayınladığı hemen her videoda İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu ile Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak´ı yer altı dünyasının ünlü isimleri ile ilişkilendiren Cevheri Güven, FETÖ ile mücadelede kilit rol oynayan İç İşleri Bakanlığından ve bağlı birimlerinden intikam almaya çalışıyor.

KOM´A İŞKENCE İFTİRASI ATTI

18 Mayıs 2020 tarihinde youtube kanalına “Sedat Peker ve Berat Albayrak´ın neyi paylaşamadıklarını açıklıyorum” başlığı ile bir kara propaganda videosu yükleyen Cevheri Güven, KOM Daire Başkanlığının yürüttüğü “Hijyen Operasyonuna” atıf yaparak, KOM Personellerini işkencecilikle suçladı. Videoda mafya ile polisin işbirliği yaptığı iftirasını atan FETÖcü Cevheri Güven, KOM Daire Başkanlığının yaptığı Hijyen Operasyonunu temizlik olarak nitelendirdi. Normalde bu tip operasyonları İl Emniyet Müdürlüklerinin yaptığını ifade eden Fetöcü sözde gazeteci Cevheri Güven, Hijyen Operasyonun KOM Daire Başkanlığınca yapılmasını eleştirdi. Video sırasında Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Birimlerini iftiralar atarak suçlayan Fetöcü sözde gazeteci Cevheri Güven “Normalde şuan ki Kaçakçılık Organize Şubede işkencenin daniskası var. Dış İşleri personellerini aldılar, günlerce işkence yaptılar, şuan çok sert bir KOM Daire Başkanlığı var” ifadelerini kullanarak haddini aştı.

ÇORUMLU NEDEN HEDEFTE?

Çektiği videolarda birçok kez KOM Dairesini hedef alan fetöcüler, her defasında Kırıkkale eski İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´yu hedef alıyorlar. Peki, KOM Daire Başkanı Mahmut Çorumlu neden Fetönün hedefinde? Bu sorunun cevabı 1999 yılında Çorumlu´nun da aralarında bulunduğu polislerce hazırlanan ve terör örgütü lideri Fetullah Gülen´i yurtdışına kaçmak zorunda bırakan rapora dayanıyor. 1999 yılında aralarında Mahmut Çorumlu´nun da bulunduğu polisler, Fetullah Gülen ve örgütü hakkında bir rapor hazırladılar ve bu rapor üzerine tutuklanacağını anlayan teröristbaşı Amerika´ya kaçtı. 17-25 Aralık darbe girişimine kadar sürgünlerle mesleki hayatını geçiren Çorumlu, 17-25 Aralık      darbe girişiminin ardından KOM Dairenin FETÖ´den temizlenerek yeniden yapılanmasında çeşitli görevler aldı. 17-25 Aralık´tan sonra devletin güvenilir adam kontenjanından stratejik görevlerde bulunan Çorumlu, örgüt tarafından daha çok hedef tahtasına konulur oldu. 15 Temmuz Darbe Girişiminin ardından Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğüne atanan ve Kırıkkale halkının en sevdiği bürokrat haline gelen Çorumlu, daha sonra Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Daire Başkanlığı görevine atandı. Ömrü FETÖ ile mücadelede geçmiş bir bürokrat olan Mahmut Çorumlu, hayatının her evresinde örgütün hedefinde yer aldı. HABER ÇAĞLAR ATMACA

 


Diğer Haberler

30.03.2024

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024