Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı


ÜLKÜ OCAKLARI AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Kırıkkale Ülkü Ocakları tarafından yapılan basın açıklamasına göre; “Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak tertip ettiğimiz, Kırıkkale Üniversitesi Yüksek İstişare Kurulu toplantısına başta Milletvekilimiz Sayın Halil Öztürk olmak üzere, İl Başkanımız Sayın Erdal Baloğlu, Belediye Başkanlarımız Sayın İsmail Bildik, Sayın Osman Türkyılmaz, Sayın Veysel Aydemir ve Sayın Mehmet Koyuncu davet edilmişlerdir. Ancak Kurul Toplantımızın olduğu gün Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanımız Sayın Erdal Baloğlu, Yahşihan Belediye Başkanımız Sayın Osman Türkyılmaz ve Karakeçili Belediye Başkanımız Sayın Veysel Aydemir program yoğunlukları nedeni ile katılım sağlayamamışlardır”

 

ÖZDE PROPAGANDA SİTESİ

Açıklamanın devamında “FETÖ ile bağlantıları ayan beyan ortada olan ve buna karşın ne hikmetse yayın hayatına devam eden ve ettirilen sözde haber, özde propaganda sitesi Ülkü Ocaklarını ve Ülkücülerin Partisi olan Milliyetçi Hareket Partisine karşı, haddini aşarak iftira dolu bir haber yayınlama gafletinde bulunmuştur. Haberde, Sayın İl Başkanımız ve Belediye Başkanlarımızın katılmadığını ifade ederek, haddinin dışına taşarak davet edilmedi mi? Yoksa tepki olarak katılım sağlanmadı mı? Diyerek Ülkücü Camia içerisine fitne kusma cesaretini göstermiştir. Arkasında ki güçler ap açık ortada olan bu örgütsel propaganda sitesine haddinin, sınırını hatırlatmak Ülkü Ocaklarının görevidir”

 

FETÖ´NÜN EN BÜYÜK DÜŞMANI ÜLKÜ OCAKLARI

“Şu herkesçe bilinmelidir ki, FETÖ ve benzeri örgütlerin en büyük düşmanı her zaman Ülkü Ocakları olmuştur. 15 Temmuz gecesi olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarının kapıları açık olduğu ve lambaları yanık vaziyette durduğu sürece bu tarz örgütler hiçbir zaman hain, kirli, kokmuş ve satılmış emellerine ulaşamayacaklardır. Dün olduğu gibi bugünde bu tarz örgütlerin amacı fitne ve fesatlarla Ülkücü Camiayı birbirine düşürmek ve içlerine ayrılık ateşi atmaktır. Bu bayatlamış oyunlara gelenler, geçtiğimiz zaman diliminde tercihlerini yapmışlar ve Gerçek Ülkücüler, Ülkücülerin Partisi olan MHP´de ve Ülkücülerin Yuvası olan Ülkü Ocaklarında yollarına devam etmişlerdir. Bugün yeniden bu tarz oyunlar oynamanın kimseye bir faydası olmayacaktır. Çünkü kalanlar ebediyete kadar Partisine, Ocağına ve Davasına sahip çıkacak olanlardır. 

 

ZEHİRLİ YARATIKLARA KARŞI PANZEHİR

“Yayın Politikasını ihanet, hainlik ve bölücülük üzerine kuran bu propaganda sitesinin, örgütsel faaliyetlerinin karşısında duran en büyük gücün Ülkü Ocakları olmasının bilincinde olmalarını anlıyor ancak Ülkü Camiaya fitne bulaştırmak için beyhude çabalarını şaşkınlıkla karşılıyoruz. Ülkü Ocakları kaleminden zehir saçanların her zaman panzehiri olmuştur. Bundan sonra da bu zehirli yaratıklara karşı panzehir olmaya devam edecektir. Cümle âlem bilir ki Ülkü Ocakları Tehdit Etmez, düşünmeden gereğini yapar.  Devlet Yetkililerinden FETÖ bağlantılı olan, tam da FETÖnün isteyeceği üzere birlik ve beraberliği her platformda baltalamak üzere yayın politikası belirleyen, bu sözde haber özde propaganda sitesi hakkında gerekeni yapmasını bekliyor, Ülkü Ocakları olarak bu şekil oluşumlara karşı en sert yüzümüzle her zaman ve her yerde karşılık vereceğimizi beyan ediyoruz. Tarih çukuruna gömülmüş onca hain çeteler gibi FETÖ ve arkasında ki kirli güçleri de tarih çukuruna gömmeye yemin ediyoruz” dedi.