YARDIM KAMPANYASI BAŞLATILDI

Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu Evlendirme dairelerinde 24.04.2024 yoğunluğu

Yahşihan ilçesine bağlı Yenişehir Mahallesi´nde bulunan Fatih Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği, 2 bin 400 m2 bir arazi üzerine cami yapılması amacıyla çalışmalarına başladı. Dernek Başkanı Yusuf Kocabey, dernek yönetimi ve ilgili kişiler tarafından çalışma sergilendiği yeni caminin yapımı amacıyla da yardım kampanyası başlatıldı.

 

BİN KİŞİ KAPASİTELİ

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Yusuf Kocabey, “Bütün vatandaşlarımızı caminin yapımı amacıyla yardıma davet ediyoruz. İnşallah camimizin temelini Eylül ayı gibi atmayı planlıyoruz. Camimiz tamamlandıktan sonra bin kişi kapasiteli olacak. Caminin alt kısmında çocuk okutma yeri, toplantı salonu, bayan ve erkek Kur´an Kursu, öğrencilerin çay içme alanı olacak”

 

HALKIMIZIN YARDIMINI BEKLİYORUZ

Şuanda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından izin çalışmalarının yapıldığını vurgu yapan Başkan Kocabey, “Şuanda Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından çalışmanın yapılması amacıyla ilgililer tarafından izin işlemleri gerçekleştiriliyor. Kısa süre içerisinde yazışmalar tamamlanacak. İnşallah vatandaşlarımızın yardımı ve bu konuya duyarlı olan kişilerin yardımlarıyla camimizi yapacağız” ifadesinde bulundu.

 

HESAP VE IBAN NUMARALARI

Kocabey, “Yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımız derneğimize gelerek ya da T.C. Ziraat Bankası Hepas: 80717264-5001 Şube: 1717 (Yahşihan) IBAN: TR89 0001 0017 1780 7172 6450 01 nolu yerlere para yardımında bulunabilirler. Herkese şimdiden çok teşekkür ederiz. Camimizin temelini attıktan sonra da inşallah güzel şekilde tamamlamayı hedefliyoruz” dedi. Haber Merkezi