Evi olmayan  emekliye ev

 

Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin ve yönetimi ilimizde yeni göreve başlayan Kırıkkale Valisi Yunus Sezer´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla Toz fırtınasına dikkat! İnsan sağlığına etkisi çok fazla

 

EMEKLİNİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, geçtiğimiz gün Türkiye Emekliler Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Zekeriya Aytekin ve yönetimini makamında kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Sezer, emeklilerin sorunlarını dinledi. Derneğin görev ve yetkileri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Aytekin ise emeklinin sorunlarını dile getirdi.

 

EVSİZ EMEKLİYE EV

Dernek Başkanı Aytekin, emeklinin öncelikli sorunlarının sosyal ve ekonomik sorunlar olduğu ifade ederek, “Dernek olarak emeklimiz için elimizden geleni yapıyoruz. Kırıkkale bir emekli kentidir. Ayrıca Kırıkkale´de emeklinin en büyük kanayan yarasına parmak basarak evsiz emekliyi ev sahibi etmek için var gücümüzle çalışıyoruz. TOKİ kanalıyla ilimize yaptırdığımız 927 konutu önümüzdeki aylarda hak sahiplerine teslim edeceğiz” diye konuştu.

 

YOĞUN TALEP VAR

“Ev projemizde kayıtlar oldukça iyi gidiyor. Evi olmayan emekliler derneğimize gelip, isimlerini kaydettiriyorlar.  Bu proje önemli. Çünkü hayatı boyunca uzun yıllar çalışmış, fakat ev sahibi olamamış emeklilerimizi cüzi ücret karşılığında ev sahibi yapacak. Bu projeyle ilgili Derneğimiz çalışmalarını yürütüyor. 927 konut tamamlandığında ikinci bir etap için çalışmalarımıza başlayacağız. İlimize hayırlı olsun” dedi. Haber: Kenan KUZUCU