RANDEVULARIMIZA CEVAP ALAMADIK

Gelecek Partisi´nin İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci, ilk aşamada memleketimiz insanının dertlerini dinlemek ve gerekli istişareleri yapmak bilinci ile çıkmış oldukları bu yolda, çarşı esnafı ile birlikte pazar pazar gezerek, köylünün ve pazarcı esnafının sesine kulak verdiklerini söyledi. Bir yandan da kentimizin büyük kesimini temsil eden STK´lardan meslek odalarından, il müdürlüklerinden randevular talep ettiklerini dile getiren Başkan Ekinci, ama taleplerine cevap alamadıklarını dile getirdi. 

 

GENEL MERKEZE RAPOR SUNACAKTIK

Başkan Ekinci, “İnsanlarımızın ekonomik, siyasi, hukuki ve sosyal dertlerini araştırmak, vatandaşımız için yapılan çalışmaları yakınen bilen ve en etkili çözüm yollarını üretmesini beklediğimiz atanmış ve seçilmiş, bürokratlarımız ve siyasetçilerimiz de dahil olmak üzere ayrım gözetmeksizin her kurum, kuruluş ve STK ile görüşme taleplerimiz oldu ve halen de randevu taleplerimiz devam etmektedir. Asıl hedefimiz insanımızın çözüm bekleyen dertleri ve bu dertler için neler yapılıyor veya neler yapılabilir tespit etmek ve Genel Başkanımızın talimatı doğrultusunda Genel Merkezimize raporlamaktır”

Behzat Kürkçüden Adaylık Açıklaması Behzat Kürkçüden Adaylık Açıklaması

 

HER KİŞİYE KAPIMIZ AÇIKTIR

“Ülkemizin içerisinde bulunduğu bu hassas süreçte odağımızın insan ve insan onuru olduğunu, bu sebeple çalışmalarımızda asıl hedefimizin insanımızın insan onuruna yakışır bir hayat sürmesini temel alacağımız aşikardır. Bu hususta hiçbir suretle ayrım yapmadan, memleketimize ve vatandaşımıza hizmet eden her kesime ve her kişiye kapımız açıktır ve vatandaşımızın derdine çare olmak için kimsenin kapısını aşındırmaktan da gocunmayız. Temennimiz her kesimin bu düsturu benimsemesi ve ayrımcı zihniyetle bir yol kat edilemeyeceğinin anlaşılmasıdır. Bu sebeple bizi ağırlayarak kendilerinin de siyaset üstü yaklaşım sergilediği her bir Müdürümüze ve Başkanımıza saygımız sonsuzdur. Halkımızın yararına yapılacak olan her çalışmada yer almaktan, çalışmaları desteklemekten onur duyarız”

 

BİZLER AYRIŞTIRMIYORUZ

“Aksine randevu taleplerimizi kabul etmeyen ve bu zamana kadar dönüş sağlamayan atanmış veya seçilmiş kamu makamı temsilcilerimize de, halkımız için çalıştıkları sürece destek olacağımızı tüm kamuoyumuzun nezdinde bildiriyoruz. Gelecek Partisi kadrolarının tek bir hedefi vardır. Bu da insanımız ve insan onurumuzu temel alarak her zaman vatandaşımıza faydalı olacak işler yapmak ve yapanları da desteklemektir. Bizler ayrıştırmıyoruz, ayrıştırmayacağız ve herhangi bir ayrıma da müsaade etmeyeceğiz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu