Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga Kırıkkale Valiliği görevine yeni atanan Yunus Sezer´e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Kırıkkalegücü, yarın kritik maça çıkacak! Kırıkkalegücü, yarın kritik maça çıkacak!

HAYIRLI OLSUN

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, hayırlı olsun ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı Gazi Karafilik, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga ve yönetim kurulu üyeleri ile Vali Yunus Sezer´i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular. Konukları ile bir süre sohbet eden Vali Sezer, ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

 

ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Kırıkkale esnafının sorunlarıyla yakından ilgilenen ve her fırsatta yanlarında olan Kasaplar Odası Başkanı Gazi Karafilik ile Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Köksal Tonga, esnafın sorunları hakkında bilgi vererek, “Esnaf odası olarak ilimizin lokomotifi olan esnafımızın her zaman yanındayız. Esnafımızın menfaati için elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Başkanlar Karafilik ve Tonga Vali Sezer´e yeni görevinde başarılar diledi. Haber: Emel Selci