Kırıkkale önemli bir şahsiyetini daha dualarla ebediyete uğurladı. 14.ve 15. Dönem Adalet Partisi Ankara Milletvekilliği  yapan Fikri Pehlivanlı bir süredir yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları sebebiyle sağlık sorunları yaşıyordu. 1929 doğumlu Pehlivanlı,geçtiğimiz Pazar günü akşam saatlerinde vefat etmişti.

Yoğun Katılım

Aynı zamanda Eczacılık yapan Pehlivanlı için dün Nur Camiinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Seyit Ahmet Göçer, eski Milletvekillerinden Sadık Avundukluoğlu, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, eski il valisi Behiç Çelik, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, eski Belediye başkanlarından Mustafa Pekdoğan, Cemalettin Akdoğan, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, Anavatan Partisi Genel Başkanı İbrahim Çelebi, Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, eski Futbol Federasyon yöneticisi iş adamı Ergün Tekin, Emniyet Müdür Hasan Onar il müdürleri Pehlivanlı ailesinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

KÖYÜNDE DEFNEDİLDİ

Cenaze Namazı sonrasında Fikri Pehlivanlı için helallik istendi. Fikri Pehlivanlı´nın naşı vasiyeti üzerine Hüseyinbeyoba´sı köyüne defin edilmek üzere omuzlarda cenaze arabasına kadar taşındı.