Kırıkkale Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ilginç bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. 37 yıl önce eğitim gördükleri Lisede yeniden buluşan eski mezunlar yeniden öğrencilik günlerine dönerek eskiyi yad ettiler.

 

37 YILLIK MEZUNLAR

Türkiye´nin dört bir yanından gelerek okul bahçesinde toplanan 37 yıl önce okuldan mezun olanlar yıllar sonra buluşmanın heyecanını yaşadı. Grup buluşmalarını 37 yıl sonra buluşan mezunlar okudukları okulun içinde eski günlerini yad ederken okullarının önünde her zaman olduğu gibi bugünde buluştu.

 

DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

İlk kez bir araya gelen eski mezunların buluşmasında duygu dolu anlar yaşandı. Her biri farklı mesleklere sahip olan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunları aradan geçen yılların ardından yeniden bir araya gelmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadılar.

 

İNSAN BİR DOSTUNU GÖRÜNCE MUTLU OLUR

Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor Kırıkkale’de okuma kültürünü geliştirici projeler üretiliyor

Mezunlardan Hacı Şaban Özcan, “37 yıl sonra bir araya gelmek bizleri memnun etti. Aynı dönemdeki arkadaşlarımız ile bir araya geldik. İnsan bir dostunu görünce mutlu olur. Bizlerde eski arkadaşlarımızı gördük mutlu olduk. Dostluklar asla ölmez. Arkadaşlarımız ile 37 yıl sonra bir araya gelerek hasret gideriyoruz” dedi. Haber: Kenan KUZUCU