Yazın bunları yapın sıcaktan korunun! Yazın bunları yapın sıcaktan korunun!


HAKTANKAÇMAZ´A TEŞEKKÜR

Son derece hassas bir konu olan bu durum hakkında daha şehidin ismini bile söyleyemeyen ve onu tanımadığını ifade eden Muhtar Zülfükar Erkoç, devlet mekanizmasının ilimizdeki en tepe noktası olan Kırıkkale Valiliğine  vatandaşlar bu ciddi tavrını tebrik ederken takdire şayan devlet adamı vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´a teşekkürlerini sundu.

TOPLU DUA EDİLDİ

Gündemde olan şehidimiz Nebi Gündoğan´ın şehit düştüğü 8 eylül günü muhtar şık olmayan ifadeler kullanırken Kırıkkale müftülüğüne bağlı Camilerimizde cuma namazı öncesi camii imamları tarafından şehidimiz için cemaat ile birlikte toplu dua edildi. Vatandaşlar  Müftülüğe ve imamlara duyarlılığından dolayı teşekkür ettiler.

 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Kırıkkale Valiliğinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. 'İlimiz Selim Özer Mahallesi Muhtarının bir okula Şehidimizin isminin verilmesine ilişkin olarak bir kanala verdiği ve sosyal medyada da yayımlanan mülakatta kullandığı ifadeler şehit yakınlarımızın yanı sıra Selim Özer Mahallesi sakinleri ve tüm Kırıkkaleli hemşehrilerimizi rahatsız etmiştir.Konuyla ilgili olarak Valiliğimizce idari soruşturma başlatılmış olup adı geçen muhtar bugün itibariyle görevinden uzaklaştırılmıştır.Kamuoyuna saygı ile duyurulur.´´denildi.