AK Parti MKYK toplantısı başladı AK Parti MKYK toplantısı başladı


HEYET KIRIKKALE´Yİ GEZDİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu´nun talimatları doğrultusunda Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün başkanlığında oluşan heyet dün Kırıkkale´ye geldi. İlk olarak Gazetemiz imtiyaz sahibi Sırrı Zengin ve Cengiz Selci´yi makamında ziyaret heyet, gündeme dair fikir alış verişinde bulundular. İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci´nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen ziyaretlerde, yerel basının yanı sıra sivil toplum kuruluşlarının başkanları da ziyaret edildi.

 

ÖZDAĞ KIRIKKALE´YE GELİYOR

İlimize gelen konukları tanıtan İl Başkanı Gülfem Betül Ekinci, Perşembe günü ise Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ´ın Kırıkkale´ye geleceğini ve Keskin ilçe kongresini gerçekleştireceklerini söyledi.  Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün ise en kısa sürede Kırıkkale İl Başkanlığı binasını Genel Başkanları Ahmet Davutoğlu´nun katılımıyla açacaklarını ifade etti. Yerel basının yanı sıra STK´lar ile de bir araya geleceklerini söyleyen Üstün, Kırıkkale´de güzel bir gün geçirerek Ankara´ya döneceklerini vurguladı.

 

ALANDA VE ARAZİDEYİZ

Alanda ve arazide olan bir parti olduklarını belirten Genel Başkan Yardımcısı Üstün, “Siyaset direk insanlara dokunarak yapılacak bir şeydir. Bunun için bizlerde toplumun hassasiyetlerine de dikkat ediyoruz. Her zaman alanda oluyoruz. Bunu da her gittiğimiz yerde görüyor ve duyuyoruz. Vatandaş derdini dinleyecek bir mecra arıyor. Bunun için de bizlerde sahalarda olarak vatandaşın derdini dinliyoruz. Biz yaklaşık 200 kişinin derdini dinledik fakat bu 200 kişinin içerisinde 2 kişi mutlu olduğunu söyledi”

 

İNSANLAR DERTLİ

Esnaf ve dar gelirli insanların kendine kulak verilecek bir mecra aradığını belirten Üstün, “Bizlerde bunların derdine çare olarak sorunlarını dinliyor ve genel merkezimize iletiyoruz. İnsanlar geçim sıkıntısından, hayat pahalılığından ve işsizlikten dertli. Eskiden emekliler iyi kötü hayatına devam ediyordu. Şimdi ise emekliler yoksulluk sınırının altında kaldı. Hayat çok pahalı. Enflasyon 14´lerde gözükse de gerçekten yüzde 50´lerde. Toplumsal dayanışma içinde biz sık sık bir araya geliyoruz” dedi.

 

Son olarak erken seçime değinen Genel Başkan Yardımcısı Üstün, “Ben bu yıl erken seçim beklemiyorum. Ekonominin şartları da seçimi 2023 yılına bırakmaz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu