23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin onlara olan güveninin göstergesidir


GAZ SORUNU ÇÖZÜME KAVUŞACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl yapılan yerel seçimlerde AK Parti´ye en fazla oyun veren Kırıkkale´nin Delice ilçesine gitmişti. 31 Mart seçimlerinin şampiyonu Delice´ye teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, doğal gaz açıklaması yaparak, 'İnşallah yıl sonuna kadar burada doğal gaz sorununu çözüme kavuşturacağız' demişti. Erdoğan´ın açıklamasının ardından Doğalgaz çalışmaları başladı.

 

YIL SONUNA TAMAMLANIYOR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Av. Ramazan Can beraberinde İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara ve Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem Delice ilçesi ve Çerikli Beldesine getirilen doğalgaz ana boru hat çalışmalarını yerinde inceledi. Burada Milletvekili Can ve beraberindekiler “Bu hizmetin gelmesinde en büyük desteği veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a, Enerji Bakanı Sayın Fatih Dönmez ve BOTAŞ Genel Müdürü Sayın Burhan Özcan´a teşekkür ederiz. Yılbaşından önce ilçemizde ve beldemizde kullanılacak doğalgaz hemşehrilerimize hayırlı olsun” dedi.