GÜNCEL 31.12.2018 14:49:13
Engelsiz bir Kırıkkale için

Engelsiz bir Kırıkkale için

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğini ziyaret etti. Ziyarette engelsiz bir Kırıkkale çalışması

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale Belediye Başkan adayı Serdar Yarar ve MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneğini ziyaret etti. Ziyarette engelsiz bir Kırıkkale çalışmasıyla ilgili 40 proje arasında engellilere yönelik proje hakkında da bilgiler veren MHP adayı Yarar belediyenin şefkat elinin kimsesizlere ulaşacağını söyledi.

 

BELEDİYENİN ŞEFKAT ELİ

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Serdar Yarar, STK ziyaretlerinde bulunarak toplumun her kesimine hitap eden projelerini anlatıyor. Beraberinde MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ve teşkilat mensuplarıyla Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı M.Emin Erkoç ve dernek üyelerini ziyaret etti. MHP´nin üretken belediyecilik anlayışını Kırıkkaleliler ile buluşturmak için çalıştıklarını söyleyen MHP İl Başkanı Baloğlu, adayları Serdar Yarar´ın Kırıkkale´de toplumun her kesimine hitap edecek 40 projesinin bulunduğuna vurgu yaptı.

 

ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ KURACAĞIZ

Kırıkkale Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği üyeleriyle bir araya gelerek engellilere yönelik yapacağı projelerden bahseden MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Yarar “Belediyemize ait engelsiz yaşam merkezi kuracağız. Bu projemiz engelli vatandaşlarımızın sosyal yaşama kazandırılması adına yapılmış projelerimizden sadece bir tanesi. Ayrıca Engellilerimiz için evde bakım hizmetleri vereceğiz. Çeşitli sebeplerle evinde kalmak zorunda kalan engelli kardeşlerimiz içinde kendi alanında uzman personellerden oluşturacağımız bir ekiple evde bakım hizmetleri vereceğiz. Bir ekibimiz engellimizin evine gidecek ev temizliği gibi, kişisel bakım gibi, sağlık kontrolü gibi hizmetler verecek” diye konuştu.  

 

MUTLU İNSANLAR ŞEHRİ KIRIKKALE

Göreve geldiklerinde, mutlu insanlar şehri bir Kırıkkale için çalışacaklarına değinen MHP´li aday Yarar “Bizler vatandaşlarımızın mutluluğu için varız. Hastasından, yaşlısına, engellisinden kimsesizine ihtiyaç sahibi kim varsa belediyenin kapısı hepsine açık olacak. Kırıkkale´de MHP´li bir belediyede, belediyenin şefkat eli kimsesizlere ulaşacak. Bir kişi oturduğu koltuktan güç almak yerine oturduğu koltuğa güç verirse, halktan o karşılığı alırsa başarılı demektir. Bizde oturacağımız makama güç vermek için, tecrübemizi memleket sevdamızla birleştirerek Kırıkkale´mize hizmet edeceğiz” dedi. Haber: Ahmet Özhan

  


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024