ÇİFTE BAYRAM YAPTILAR

Kırıkkale´de ikamet eden ve çeşitli yerlerinde engelleri bulunan 4 kişi MHP´e Kırıkkale Milletvekili Av. Halil Öztürk sayesinde tekerlekli sandalyelerine kavuştular. Engelsiz Kafe´de engelliler ile bir araya gelen Milletvekili Av. Halil Öztürk, sohbet ederek, sorunlarını dinledi. Akülü tekerlekli sandalyelerine kavuşan engelliler ise Milletvekili Öztürk´e teşekkür ederek, “Bu ay iki bayramı bir arada yaşayacağız. Tekerlekli sandalyemize kavuştuk. Allah Halli Öztürk´ten razı olsun”

 

BEN AİLEDEN BİRİSİYİZ

Yahşihan ilçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu açık olacak Yahşihan ilçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu açık olacak

‘Biz engelleri beraber aşacağız´ diye sözlerine başlayan Milletvekili Öztürk, “Biz siyaseti hizmet için yapacağız. Bizim için halka hizmet hakka hizmettir. Ben sizin ailenizden birisiyim. Bugün imkanlarımız ölçüsünde bir şeyler yapmak istedik. Yarın bir gün de her türlü ihtiyacınızda sizin yanındayım. Bundan sonra da biz yine Kırıkkale´de ki bütün engellilerin yardımına koşacağız. Ben sizi engelli olarak görmüyorum. Bu bir takdiri ilahidir. Herkes bir engelli adayıdır. Onun için bizde engelleri birlikte aşacağız”

 

TARİHTE BİR İLK

Tüm Engelliler ve Engelsiz Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı M. Emin Erkoç ise Milletvekili Halil Öztürk´e hiçbir talepten bulunmadan yaptığı jestine teşekkür ederek, “Kırıkkale tarihinde bir vekil olarak bir ilk. Biz talepte bulunmadık bizzat kendisi istedi. İlk vekil seçildikten sonra ilk olarak bizlerle görüştü. Taleplerimize kayıtsız kalmıyor. Kendilerine teşekkür ederim. Allah yardımcısı olsun” dedi. Haber: Kenan KUZUCU