Behzat Kürkçüden Adaylık Açıklaması Behzat Kürkçüden Adaylık Açıklaması


 

DUALARLA HİZMETE GİRDİ

Asayiş ve Trafik hizmetlerinde kullanmak üzere özel olarak hazırlanan araçların İl Emniyet Müdürlüğüne teslim töreninde dualar edildi. Asayiş hizmetlerinde kullanılmak üzere 4 adet Fiat Doblo, 1 adet Ford Custom, 1 adet BMW motosiklet, Trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere 3 adet Toyota Coralla, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet Honda marka motosiklet gönderildi.

 

HER İL´E ARAÇ TAKVİYESİ

Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Ankara´dan gönderilen 8 otomobil ve 3 motosikletin asayiş ve trafik hizmetlerinde kullanılacağını söyledi. Devletimizin imkanları ölçüsünde her ile böyle takviyelerin yapıldığını söyleyen Çorumlu, “Bizim göreve geldiğimizde önceliğimiz FETÖ ve uyuşturucu demiştik. Geldiğimiz 3 ay boyunca da uyuşturucuda gelinen nokta bellidir”

 

FETÖ VE UYUŞTURUCUNUN HİÇBİR FARKI YOK

‘Bizim için FETÖ ve uyuşturucunun hiçbir farkı yoktur´ diyen Çorumlu, “İkisi de insanları uyuşturuyor. İnşallah FETÖ ve uyuşturucuya karşı operasyonlarımız daha da başarılı olacak. Halkımız da gençlerimizin zehirlenmesine izin vermesin. Uyuşturucu satanları bizlere ihbar edin. Bu konuda bizim tavizimiz yok. Kırıkkale halkı elinden geldiği kadar destek veriyor” diye konuştu.