17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Kırıkkale Şehitliğini ziyaret etti. Öğrenciler “Bizler 17 Ağustos MTAL Öğretmen ve Öğrencileri olarak sizlere layık olacağımıza, işlerimizi en iyi şekilde yapacağımıza ve emanetlerinize sahip çıkacağımıza söz veriyoruz” dediler.

 

ZİYARETLER GELENEKSEL HALE GELDİ

17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Bilgin Cankar, Müdür Yardımcısı Hayati Taş, Öğretmen arkadaşları ve 9.sınıf öğrencileri tarafından geleneksel hale getirilen Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini ziyaret, Dernek üyeleri ile beraber Şehitlik ziyareti programının bu yıl üçüncüsü gerçekleştirildi. İlk ziyaret Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile başladı.

 

YANINIZDAYIZ

Düzenlenen ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından öğrencilere Dernek faaliyetleri ve İlimizin şehitleri hakkında bilgi verildi, öğrencilerin merak ettikleri sorular cevaplandırıldı. Dernek ziyaretinde Okul Müdürü Bilgin Cankar; “Aziz Şehitlerimizin değerli aileleri, Kahraman Gazilerimiz ve sevgili öğrenciler 2015 yılında başlatmış olduğumuz, bu yılda tekrarını yaptığımız Okulumuzda eğitimine başlayan 9.sınıf öğrencilerimize yönelik Dernek ve Dernek üyeleri ile Şehitlik ziyaretimiz için buradayız. Vatanı uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz, 17 Ağustos Mesleki ve Teknik Anadolu Ailesi olarak geçtiğimiz iki yıl da olduğu gibi bu yıl da sizleri selamlamaya, sizlerin bizlere emanet ettiğiniz ailelerinizin acılarını paylaşmaya ve yanlarında olmaya geldik”

 

PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU OLDUNUZ

Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak! Meteoroloji uyardı! Kırıkkale’yi fırtına vuracak!

“Sizler layıkıyla görevlerinizi yerine getirerek hayatlarınızın baharında Şahadet Şerbetini içerek Peygamber Efendimize komşu oldunuz. Bizler de okulumuza başlayan 9.sınıf öğrencilerimize sizleri tanıtmak, sizlerin bizlere bıraktığı bu cennet vatana karşı gelebilecek içten ve dıştan hür türlü tehlikeye karşı aynı azim ve cesareti göstereceğiz. Aziz Şehitlerimiz, Kahraman Gazilerimiz,
Bizler 17 Ağustos MTAL Öğretmen ve Öğrencileri olarak sizlere layık olacağımıza, işlerimizi en iyi şekilde yapacağımıza ve emanetlerinize sahip çıkacağımıza söz veriyoruz. Ziyaretimiz vesilesi ile bütün Şehitlerimizi ve Gazilerimizi anıyoruz” dedi. Dernek ziyareti İlimiz Şehitliğini ziyaret ile devam etti.

 

DUALAR OKUNDU
Dernek Başkanı Rıfat Öcal tarafından Şehitlik ve Şehitlikte bulunan Şehitler hakkında öğrencilere bilgi verildi.  17 Ağustos Lisesi Edebiyat Öğretmeni Ömer Demirci tarafından okunan Kur-an´ı Kerim ve yapılan dualardan sonra Şehit kabirleri ziyaret edilerek öğrenciler tarafından Şehit ailelerinin elleri öpüldü, sabır ve başsağlığı dilendi. Şehitlik ziyaretinde Şehidimiz Polis Memuru Emrah Pekdoğan Kardeşimiz anısına ailesi tarafından öğrencilere ikramda bulunuldu. Haber: Ahmet Özhan