MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çankırı Yapraklı da ceviz ağacından düşen Osman Koç önce Çankırı Devlet Hastanesine ardından Ankara ya sevk edildi ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Edinilen bilgilere göre Yapraklı Aşağı mahalle çay içi mevkiinde bir vatandaşın cevizlerini toplamak için ceviz ağacına çıkan Osman Koç adlı vatandaş cevizleri metal bir sırık ile indirirken ceviz ağacından yaklaşık 15 metre yükseklikten dereye düştüğü ve ağır yaralanması sonucu ambulansla hastaneye kaldırıldığı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği Kırıkkale’de yurtta kalan öğrencilerden kitap okuma etkinliği

DUALAR EŞLİĞİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Osman Koç (54) Kırıkkale MKE den emekli ve Kırıkkale´de yaşıyordu. Yaz aylarında Yapraklı´ya gelerek tatilini yapar sessiz sakin bir yapısıyla sevilen bir sıma idi. Çankırı Küçük Sanayide Eksozcu Şükrü Koç, Sivil Savunma Müdürlüğünde çalışan Mustafa Koç, un kardeşi Osman Koç´un cenazesi pazartesi günü öğle namazına müteakip Kırıkkale´de dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

Haber Merkezi