Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı Huzurevi sakinleri sinema keyfi yaşadı


MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ TÜFEKÇİ, 'HEDEFİMİZ EĞİTİMİN TÜM PARAMETRELERİNDE ZİRVEYE ÇIKMAKTIR'

 

Eğitimi ilmek ilmek dokuyoruz

 

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi milli eğitim camiası olarak başarıya kilitlendiklerini belirterek, her geçen gün hedefe ulaşmak için çalışmalar yaptıklarını söyledi.
 
ÇALIŞMA TEMPOSU YOĞUN

Dönem sonu itibariyle okul müdürleriyle detaylı bir çalıştay düzenlediklerini aktaran Tüfekçi, “Kırıkkale Milli Eğitim ailesi olarak çalıştay raporları, çalışma planı ve Bakanlığımız 2023 vizyonu çerçevesinde hedefimizi belirlemiş ve çalışmaları bu yönde sürdürmekteyiz. Yoğun bir çalışma temposu ile yola devam ediyoruz. Ekip arkadaşlarımızla birlikte sömestri tatilinde de boş durmayarak dönemin detaylı bir şekilde değerlendirmesini yapmış olduk.” dedi.
 
HER GEÇEN GÜN HEDEFE ULAŞIYORUZ

2019-2020 eğitim öğretim yılı birinci dönemde yapılan tüm çalışmaları ayrıntılı olarak masaya yatırdıklarını hatırlatan Tüfekçi, şunları söyledi: “Hedefimiz, eğitimin tüm parametrelerinde zirveye çıkmaktır. Biz sadece Kırıkkale´nin zirveye çıkarılmasını değil, Türkiye´nin dünya ülkeleri arasında ve daha yukarılarda yer almasını hedefliyoruz. Bu çerçevede ülkemizdeki eğitiminin daha iyi yerlere gelmesinde il olarak ne kadar katkı sağlarız bunu düşünerek çalışıyoruz. İlimizde sanki kilim dokur gibi eğitimi ilmek ilmek dokuyoruz. Dokunmadığımız hiçbir alan kalmasın istiyoruz. Bu çerçevede fedakar öğretmenlerimiz ve tüm yöneticilerimizle birlikte bir aile bilinci içerisinde çalışıyoruz.”
 
Tüfekçi, toplantıda ikinci yarıyıl dönemiyle de ilgili olarak önemli kararlar aldıklarını ve bu kararların kademeli olarak uygulanacağını sözlerine ekledi. Haber: Ayşe Soysal