BÜYÜK İLGİ

Düzenlenen etkinliğe Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Elif Aydın, Yeşilay İl Şubesi Başkanı Ergün Kızılay, Kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Dünya Anadolu Lisesi öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

 
KURULAN STANTLARA BÜYÜK İLGİ

Yahşihan Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü önünde “  Dünya Tütünsüz Günü ve Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü” ile başlayan etkinlikler, Yenişehir´de devam etti. Etkinlik kapsamında, açılış konuşmalarının ardından, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale İl Şubesi tarafından kurulan stantlar ziyaret edildi. Kurulan stantlara özellikle Kırıkkale Üniversitesi öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

 

RESİM SERGİSİ ZİYARET

KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 23 NİSAN 2024 KIRIKKALE’DE BUGÜN HANGİ ECZANELER NÖBETÇİ 23 NİSAN 2024

Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen beraberinde kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri ile birlikte kurulan stantları ziyaret ederek Yahşihan Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Dr. Elif Aydın ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale Şubesi Başkanı Ergün Kızılay´dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  Öğrencilerin “ Dünya Tütünsüz Günü” ile ilgili yaptıkları birbirinden güzel ve anlamlı resim çalışmalarını inceledi Resim sergisinin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Öte yandan Yahşihan Kaymakamlığı  İlçe Toplum Sağlığı Merkezi ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti Kırıkkale İl Şubesi tarafından Podium AVM İçerisinde de “Dünya Tütünsüz Günü” kapsamında stantlar  kuruldu.

YAHŞİHAN´DA  TÜTÜNLE MÜCADELE

Yahşihan İlçemizde tütünle mücadele çalışmaları Kaymakamlığımız bünyesinde kurulan İlçe Tütün Kurulu aracılığıyla titizlikle yürütülmektedir. Oluşturulan ekipler denetimini aralıksız yürütmekte olup, İlçemiz sınırları içerisinde kuruluş ve işletmeler´´Ulusal Tütün Kontrol Programına´´ uygun bir şekilde denetlenmekte ve aksaklıklarla ilgili tedbirler alınmaktadır.