Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu Kayıp Çocuk Polis Tarafından Bulundu


BİRBİRİMİZİ UYARMALIYIZ

Lokantacılar ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Yurtalan Eroğlu, özellikle düğün ve eğlencelerde silah atılmasına kesinlikle karşı olduğunu belirterek “Günümüzde silah atmak neredeyse bir moda haline geldi. Rastgele ateşlenen silahlardan çıkan mermiler zaman zaman insanlarımızın hayatına mal olurken, bazılarında ise ağır yaralanmalarına neden olmakta. Hepimiz bu konuda bilinçlenmek ve birbirimizi uyarmak zorundayız. Silah atılmasına kesinlikle karşı olduğum ve tatlı düğünümüzün acıya çevrilmemesi için gelen misafirlerimizi uyarmalıyız”

 

MÜDÜR ÇORUMLU´YA TAM DESTEK

Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu´nun nezdinde tüm emniyet mensubunun kutlayan Eroğlu, “STK´lar olarak bu maganda konusunda bizimde duyarlı olduğumuzu bilmelerini istedik. Türkiye gündemine düşen magandaya bizde karşıyız. Lütfen düğünlerde silah atmayalım” dedi.

 

BAŞKASININ MUTSUZLUĞU OLMASIN

‘Mutluluğunuz Başkasının Mutsuzluğu Olmasın´ diyen Başkan Eroğlu, “Havaya sıkılan mermi çekirdekleri düştüğü yerde insanların yaralanmasına, hatta ölümüne bile neden olmaktadır. Vatandaşlarında emniyet ve asayiş hizmetlerine katılımlarının sağlanarak, Kırıkkale ilinde yürütülen emniyet hizmetlerinin verimliliğinin artırılması, suçun oluşmadan önce önlenmesi, olaylara karşı duyarlılığın artırılması ve 112 polis imdat hattının kullanımının önemini içeren faaliyetler yürütüyoruz”

 

EMNİYETİMİZE YARDIMCI OLALIM

“Bu bağlamda, yapılacak faaliyetler kapsamında vatandaşlarımızın olaylara daha az maruz kalmalarına sağlamak ve sosyal duyarlılıklarını artırmak için ilimizde yapılacak olan düğün sünnet gibi törenlerde silah kullanılmasının önlenmesi amacıyla düğünlerin sık yapıldığı günlerde vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirmeler yapılıyor. Lütfen emniyet mensuplarımıza yardımcı olalım” dedi. Haber: Emel Selci