Düğün merasimi yapıldı

Keskin ilçesi önceki akşam muhteşem bir düğün merasimine ev sahipliği yaptı. Kırıkkale siyaset ve iş dünyasının önemli simalarından biri olan Keskin eski Belediye Başkanı Bülent Altınışık, oğlu Gökhan için Aybala Tesisleri'nde görkemli bir düğün merasimi gerçekleştirdi. Keskin'de Kayseri yolu güzergahında bulunan Aybala Tesisleri'nde gerçekleştirilen düğün merasimine Kırıkkale'nin siyaset, iş, medya ve bürokrasi camiasından bir çok önemli isim katıldı.

Önemli simalar katıldı

Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz başta olmak üzere Kırıkkale eski belediye başkanı Mustafa Pekdoğan, siyasi partilerin temsilcileri, iş ve bürokrasi dünyasının önemli simaları düğün merasiminde hazır bulundu. Bülent Altınışık, misafirleri eşi Sultan Altınışık'la birlikte kapıda karşıladı. Sultan ve Bülent Altınışık çifti oğulları Gökhan'ı İpek hanımla evlendirirken, Dilek-Hüseyin (dedesi) çifti genç kızlarının mutluluğuna ortak oldu.

Altınışık teşekkür etti

Geç saatlere kadar devam eden düğün merasiminde halaylar çekildi, türküler söylendi. Genç çiftin kına merasimi de yapıldı. Çift kınadan sonra piste çıkarken, onları aileleri ve konuklar da yalnız bırakmadı. Bülent Altınışık, 'Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz' dedi. Düğün merasiminde