Dönere sevgi kattık

Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı Merkez Bankası politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı

 

Seven Döner geleneksel döner lezzetini, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile Kırıkkale halkının hizmetine sunuyor.

 

SEVEN DÖNER HİTMETTE

Kırıkkale´de bulunan dönerci sektörüne bir yenisi daha eklendi. Kırıkkale halkının hizmetine açılan Seven Döner, Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesi´nde hizmet veriyor. İşletmeciliğini Adnan Güler ve oğlu Adem Güler´in yaptığı Seven Döner, en uygun fiyat ve en üstün hizmet kalitesi ile Kırıkkale halkının hizmetinde.

 

KIRIKKALE´NİN MARKASI OLACAĞIZ

Türk damak zevkini Kırıkkale halkına tattıracak olan Seven Döner, lezzetli et ve tavuk döner menüleri, tüm damak zevklerine hitap eden tatlı ve salataları, çorba ve içecek seçenekleriyle lezzet severleri bekliyor. Kırıkkale´nin önemli markaları arasına girmek için emin adımlarla ilerleyeceklerini söyleyen Adem Güler,  dönere sevgi kattıklarını dile getirdi.

 

AÇILIŞA ÖZEL FİYATLAR

Açılış kurdelesini İl Kültür ve Turizm Müdürü Halit Karakoç, Adnan Güler ve oğlu Adem Güler kesti. ‘Dönerci olmaya değil, marka olmaya geldik´ diyen Adem Güler, “7 kişilik uzman ekibimiz ile açılışa özel fiyatlarımızla Kırıkkale halkının yanındayız. Ayrıca paket servisimizle de vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz” dedi.