DEVLETE GÜVENİN

 

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin, devlet görevlilerin yaptığı tüm çağrılara halkın kulak vermesi gerektiğini ve birlik olunması gerektiğini belirtti.

 

BU SÜREÇ ELBETTE GERİDE KALACAK

Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi Işıklar Köyü’nde ‘yağmur duası’ edildi

Kırıkkale Ülkü Ocakları Başkanı Tuner Alp Tekin basın açıklaması yayınladı. Açıklamasında Evde Kal kampanyasını öne çıkartan Tekin devlet görevlilerinin çağrılarına uyulması gerektiği ifade etti. Tekin açıklamasında “Sevgili hemşerilerim, Çin´den yayılan ve bütün dünyayı etkisi altına alan yeni tip korona virüsü olan Covid-19 hastalığı ülkemizde de salgına dönmüş durumdadır. Kırıkkale´de bu salgından maalesef etkilenmekte ve hastalığa yakalanan vatandaşlarımız bulunmakta. Evvela tüm halkımızdan devlet görevlilerimizin yaptığı uyarılarına uymalarını rica ediyoruz. Ve halkımızın şuana kadar yaptığı tüm fedakarlıklara Ülkü Ocakları olarak teşekkürlerimizi sunuyorum. Bu süreç elbette geride kalacaktır, elbette huzurlu günlerimize yeniden döneceğiz” ifadelerini kullandı.

 

BİLGİ KİRLİLİĞİNE MAHAL VERMEYİN

Başta sağlık çalışanları olmak üzere mücadelede en ön safta mücadele eden herkese teşekkür eden Tekin “Başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere, yurdumuzun dört bir yanında ki belediye çalışanlarına, polislerimize, askerlerimize büyük bir vefa borcunun altına girmekteyiz. Her biri milletimizin sağlığı için büyük bir savaşın içerisindeler. Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İç İşleri Bakanlığı büyük bir mücadelenin içerisinde yer alıyorlar. Her biri bir tane eksik vaka olması için var güçleri ile mücadele ediyorlar. Vefa destek gurupları özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızı mağdur etmemek için gece gündüz çalışıyorlar. Dünyaya örnek olacak seviyede bir sosyal devlet anlayışı ile devletimiz tüm vazifelerini eksiksiz olarak yerine getiriyor. Bu bağlamda özellikle sosyal medyada bilgi kirliliğine mahal vermek yerine devletimizin tüm uyarılarına eksiksiz bir şekilde riayet etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

 

DEVLETİMİZİN VE MİLLETMİZİN EMRİNDEYİZ

Ülkü Ocakları olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirten Tekin “Salgının ülkemizde görülmesi ile birlikte bütün organizasyonlarımızı iptal ettik ve tüm enerjimizi salgın ile mücadeleye verdik. Başta yönetimimizde bulunan doktor arkadaşlarımız aracılığı ile hem teşkilat üyelerimize hemde halkımıza gerek sosyal medyadan gerekse diğer iletişim araçları ile covid 19´dan korunma üzerine bilgilendirme programları yaptık. Ülkü ocakları olarak mağdur ailelere yardım kampanyası yaptık ve ülkücü kardeşlerimizle birlikte devletimizin koyduğu bütün kurallara uyarak yardım kolileri dağıttık. Biz bize yeter kampanyasına tüm gücümüzle destek oluyoruz. Bilinmelidir ki Ülkü Ocakları olarak tüm fedakarlıklara hazırız. Devletimizin ve milletimizin vereceği bütün emirlere sorgusuz bir şekilde katılmaya hazırız. Her türlü verilecek görevi başarı ile yerine getirebilecek bilinçte ve cesarette teşkilata sahibiz. Bizim Milliyetçilik anlayışımız her türlü savaşta en ön cephede olmaktır. Kırıkkale Valimize de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor, ülkü ocakları olarak her türlü göreve hazır olduğumuzu belirtiyorum. Halkımızdan bu süreçte bir kez daha evlerinde kalmalarını rica ediyor, sağlıklı ve huzurlu günler diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber: Ahmet Ünal