.

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Valilik toplantı salonunda yapıldı. Toplantıya Vali Ali Kolat, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Vali Yardımcısı Mehmet Yıldız, İlçe Kaymakamları, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Kamu Kurum ve Kuruluşları temsilcileri katıldı.

Kırıkkale’de o belediye KPSS’siz personel alacak Kırıkkale’de o belediye KPSS’siz personel alacak

Daha ekonomik sonuç

Toplantının açılışında konuşan Vali Ali Kolat: ' Tüm çalışmalarımız devam ediyor. Bu dönemde 2015 yılı yatırımları ile ilgili teklifleriniz olabilir. Bizim halen devam eden 309 projemiz var. Proje bedeli 1.631.000.000 TL'dir. Bunun 770 milyon TL'si harcanmış durumdadır. 2014 yılında da 257 milyon TL ödenek ayrılmış durumdadır. Bu miktar süresi içerisinde artabiliyor. 231milyon ödeneğimiz gelmiş durumdadır. Bunun 64 milyonu harcanmış durumdadır. Daha önce de ifade ettiğim gibi önemli olan işlerimizi takip etmemiz, süresi içerisinde bitirebilmektir. Daha ekonomik ve daha kaliteli sonuç alabilmek için bunlar şart ve zorunludur. Bu vesile ile ben herkese tekrardan hoş geldiniz diyorum. 'dedi.

Bilgi verildi

Toplantıda daha sonra, Kamu Yatırımcı Kuruluşlarının 2014 yılı 3. dönem yatırımları ile ilgili gerçekleşme durumları hakkında Bölge Müdürleri ve İl Müdürlerince bilgiler verildi.