GÜNCEL 11.08.2020 16:38:20
DEVA PARTİSİ´NİN MERKEZ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

DEVA PARTİSİ´NİN MERKEZ İLÇE BAŞKANI BELLİ OLDU

Bıkmadan, usanmadan çalışacağız

 Geçtiğimiz günlerde ataması gerçekleştirilen Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş´dan sonra Deva Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığına da atama yapıldı. Deva Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av. İbrahim Işıkoğlu oldu.

 

KIRIKKALE´YE DEVA OLACAĞIZ

Deva Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Av. İbrahim Işıkoğlu, zor günlerden geçtiğimiz bir dönemde, sorumluluk duygusuyla hareket edip; Cumhuriyet şehri Kırıkkale´ye Deva olmak için yola çıktıklarını belirterek, “Hem partimiz Kırıkkale Kurucu Üyesi olarak görevlendirilmem, hem de Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı görevine atanmam hasebiyle sorumluluğumuzun ve üzerimizdeki yükün farkındayız. Kurucu Üye olarak görevlendirilmemizin yapılması sonrası daha iyi gördük ki; bu şehrin Deva´ya teveccühü ve ihtiyacı var. Bizlerde şehrimize kulak verip; bıkmadan, usanmadan çalışacağız”

 

POZİTİF OLACAĞIZ

“Üzerimizdeki sorumluluk ve yük; Kırıkkaleli hemşerilerimizin Partimize, Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan´a ve bize olan inancı, teveccühü ve beklentilerindendir. İnşallah bu sorumluluğumuzu hep birlikte göğüsleyecek güçte ve inançtayız. Deva Partisi olarak parti politikalarımız ile saygın ve güçlü bir Kırıkkale hayaliyle, güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz. Parti politikalarımızı uygulamada ve karar almada en önem arz ettiğimiz mevzular; şeffaflık, hesap verebilirlik, demokratiklik, dürüstlük, çoğulculuk, katılımcılık, kurumsallaşma, her alanda liyakat, istişare ve ortak aklı esas almak olacaktır. Şehrimizde polemiklerden yana değil, pozitif politikalardan yana olacağız. Emekçilerimiz, geleceğimiz olan çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve emeklilerimiz için bu şehirde laf değil icraat ortaya koyan kişiler olacağız”

 

HEP BİRLİKTE YÜRÜYELİM

“Deva Partisi Kırıkkale olarak Sivil Toplum Kuruluşlarımıza önem vermekteyiz. Şehrimizde bulunan bütün STK´lar ile ortak hareket edeceğimizi ve şehrimize yararlı tüm projeler içerisinde yer alıp gücümüzün sonuna kadar destek vereceğimizi belirtmek isterim. Merkez İlçe Yönetim Listesini en yakın zamanda sizlerle paylaşacağız. Kırıkkale için ortak aklı, istişareyi esas alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizlerle birlikte yol yürümek, katkı sunmak isteyen tüm arkadaşlarımızı birlikte yürümeye ve memleketimize Deva olmaya davet ediyoruz. Merkez İlçe Yönetim Listesini en yakın zamanda hemşerilerimiz ile paylaşacağız”

 

GÖREVİME LAYIK OLACAĞIM

“Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan, kıymetli Genel Başkan Yardımcılarımız, Kırıkkale İl Başkanımız İsmail Oğuz Kararuş, Kırıkkale Kurucu Üye yol arkadaşlarımız Emir Varol, İsmigül Selamoğlu ve Gülşah Erkuş ile ortak istişareler ve akabinde Sayın Genel Başkanımız Ali Babacan´ın taktirleri ile Demokrasi ve Atılım Partisi Kırıkkale Merkez İlçe Başkanlığı ‘ görevini layık gören herkese teşekkürlerimi borç bilirim” dedi.

 

İBRAHİM IŞIKOĞLU KİMDİR?

Çalışma hayatına inşaatçılık ile başlamış olan IŞIKOĞLU; Adalet Meslek Yüksek Okulundan mezun olarak İcra Müdürü olarak mesleki hayatına devam etmiştir. Memuriyeti boyunca da eğitim hayatına devam eden IŞIKOĞLU; Kamu Yönetimi ve Hukuk Fakültesi bölümlerinden de başarıyla mezun olmuştur.

İcra müdürlüğündeki görevinden istifa ederek, kendisine ait IŞIKOĞLU HUKUK ve DANIŞMANLIK BÜROSU´nda Serbest Avukatlık Faaliyetlerine devam etmektedir. Adalet Bakanlığı Uzlaştırmacı siciline kayıtlı, Arabuluculuk eğitimi sahibidir. İcra ve İflas mevzuatından kaynaklı nitelikli hesaplamalar bilirkişi ve Konkordato ve Konkordato Komiserliği sertifikaları sahibidir. Evli ve bir çocuk babasıdır. Haber: Kenan Kuzucu


Diğer Haberler

29.03.2024

28.03.2024

27.03.2024

26.03.2024

25.03.2024

23.03.2024

22.03.2024

21.03.2024

20.03.2024

19.03.2024

18.03.2024

16.03.2024