MİLLETİMİZ BARIŞ VE HUZUR İÇİNDE YAŞAYACAK

DEVA Partisi Kırıkkale İl Başkanı İsmail Oğuz Karakuş yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Demokrasi ve Atılım Partisi, kuvvetler ayrılığı esasına ve hukukun üstünlüğüne dayanan; yargının tarafsız ve bağımsızlığı ile hukuk güvenliğinin en üst düzeyde sağlandığı; katılımcı ve çoğulcu demokrasinin hakim olduğu; uluslararası sözleşmeler ve evrensel değerler çerçevesinde temel insan haklarının ve başta ifade ile basın özgürlüğü olmak üzere tüm özgürlüklerin garanti altına alındığı; şiddet, korku, baskı, ötekileştirme, ayrıştırma ve ayrımcılığın yaşanmadığı; hukuka bağlı, vatandaş odaklı, katılımcı, tarafsız, saydam, hesap verebilir, denetlenebilir, etkili ve verimli bir kamu yönetiminin hayata geçirildiği; herkesin insan onuruna yaraşır yaşam ve refah standartlarına ulaştığı; çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe umutla baktığı, milletimizin barış ve huzur içinde yaşayacağı, saygın ve güçlü bir Türkiye idealini gerçekleştirmek amacıyla kurulmuştur”

81 İLDE TEŞKİLATLANDIK

Kızılırmak’ta korkunç görüntüler! Ölü balıklar kıyıya vurdu! Kızılırmak’ta korkunç görüntüler! Ölü balıklar kıyıya vurdu!

DEVA Partisi´nin 9 ay gibi bir sürede 81 ilde teşkilatlanmalarını tamamladığını belirten Başkan Karakuş, “Edirne´den Kars´a, Sinop´tan Hatay´a kadar bütün illerde ilgi gördüğü gibi şehrimizde de ilgiyle karşılanmış, vatandaşlarımıza umut olmuştur. Deva Partisi Kırıkkale İl Teşkilatı olarak; şehrimizin menfaati açısından olumlu bulduğumuz hizmetleri destekleyecek,  şehrimizin çıkarına olmadığına inandığımız işlerin karşısında olmaktan da geri durmayacağız. Bunun dışında fayda getirmeyecek, gereksiz, amacı belli tartışmalardan uzak duracağımızı belirtiriz” dedi. Haber: Kenan Kuzucu