ÇOK ANLAMLI BİR GÜN

Evliya Çelebi İlkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, öğrenciler ve veliler katıldı. Haktankaçmaz, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, kent genelinde eğitim alanında uzun bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. Öğrencilerin ve öğretmenlerin çok çalışarak tatili hakkettiklerini belirten Haktankaçmaz, şöyle konuştu: 'Öğrencilerimiz ve aileleri için çok anlamlı bir gün. Başarılı bir eğitim öğretim yılı daha son buldu”

 

BAŞARISIZLIĞI TEK ÖĞRENCİYE YIKMAMAK LAZIM

Haktankaçmaz, “ Şimdi tatil sırasında çocuklarımızın güzel güzel tatil yapmaları gerekiyor. Karnelerinde zayıfları olan öğrencilerimizi de üzmemek gerekir. Nasıl başarı tek kişiye mal edilemezse başarısızlığı da tek öğrenciye yıkmamak lazım. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin başarısı hepimizi mutlu eder. Çocuklarımız başarılı veya az başarılı olabilir. Her çocuğun durumu farklıdır. Öğrencilerden tek isteğim tatil süresince dinlenmeleri ve bol bol kitap okumalarıdır. İyi tatiller' diye konuştu.

Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi! Belediye Başkanı Çetiner müjdeyi verdi!

 

YENİ PROJELER PLANLAMAYA DEVAM ETMEKTEDİR

Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi ise “Eğitim, yeni kuşakların toplum içerisinde yerlerini belirlemelerine, ahlaki ve toplumsal kurallara uyum sağlamaları için gerekli bilgi, beceri ve anlayışları edinmelerine, kişiliklerini ve yeteneklerini geliştirmelerine yardım etmektir. Eğitime ve öğrenciye yapılan yatırımın ülkemizin hatta dünyanın geleceğine katkı sağladığı bilincinde olan müdürlüğümüz, nitelikli ve başarılı bir eğitim için gerekli çalışmaları yapmakta ve yeni projeler planlamaya devam etmektedir”

 

GÜZEL ÇALIŞMALARA İMZA ATACAĞIZ

“Öğrencilerimizi gerek bilgi gerekse değerler eğitimi konusunda istenilen şekilde yetiştirmek için yıl boyunca yapmış olduğunuz çalışmalarınıza ve gayretinize teşekkür ediyor, gelecek yılda hep birlikte güzel çalışmalara imza atacağımızı umut ediyorum. Çocukların eğitiminin ailede başlar ve ömür boyu devam eder. Karne, öğrencilerin yıl boyunca çeşitli sebeplerle edinemediği bazı bilgilerin ve becerilerin telafi edilmesi gerektiğini gösteren bir belgedir”

 

TELAFİSİ HER ZAMAN MÜMKÜNDÜR

“Bilgi eksikliğinin telafisi her zaman mümkündür. Önemli olan kıymetli varlıklarımız olan evlatlarımızın iyi bireyler olarak yetişip topluma olumlu katkılar sağlamasıdır. Çocukların her zaman yanlarında olmanız, desteklemeniz, güven vermeniz ve sorunlarını çözmek için çaba sarf etmeniz gerekmektedir. Bu onların özgüven duygularını yükseltecek, daha iyi işler başarmak için adım atmalarına destek olacaktır”

 

ÇOK ÇALIŞARAK TATİLİ HAK ETTİNİZ

“Yıl boyunca çok çalışarak tatili hak ettiniz. Tatil boyunca dinlenin, oyun oynayın, aileniz ve arkadaşlarınız ile güzel vakit geçirin, spor yapın, yeteneğinizin olduğu ve sevdiğiniz sosyal kurslara gidin ve bol bol kitap okuyun. Sizlere iyi tatiller diliyor, önümüzdeki yıla enerjik ve hazır bir şekilde başlamanızı temenni ediyorum” dedi. Tüfekçi ise 2017-2018 eğitim öğretim yılının oldukça verimli ve başarılı geçtiğini kaydetti.