DERİN DONDURUCU İYİ SEÇENEK

Yazın bol miktarda bulunan meyve ve sebzeyi taze olarak tüketmek, gıdaları bozulmadan besin değerlerini koruyarak uzun süre saklamak veya kurban etlerini depolamak için ayrıca bir derin dondurucu almak iyi bir seçenek.  Gıdalarımızı muhafaza eden derin dondurucular şu sıralarda çok satılıyor.

 

BAYRAMA 11 GÜN KALDI

Temmuz ve Ağustos ayı itibariyle derin dondurucu satışlarında ciddi oranda artış oldu. Satışların yükselmesindeki önemli unsurlardan bir tanesi Kurban Bayramına 11 gün gibi bir süre kalmış olması. Derin dondurucular hakkında konuşan Tekdemirler Uğur Yetkili Ana Bayii temsilcilerinden Mevlüt Akkaya, “Derin dondurucular gıda muhafazası konusunda en önemli etkenlerdendir”

 

KAMPANYALAR DEVAM EDİYOR

12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi 12 yaşındaki ressamdan şehit babası anısına resim sergisi

Derin dondurucular iki farklı seçenekte satışa sunulduğunu belirten Akkaya “Birincisi sandıklı model, ikincisi çekmeceli model. Derin dondurucu sezonunun açılmasıyla birlikte Uğur Markası çok özel bir kampanya düzenledi. Derin dondurucu alan müşterilerimize ücretsiz nakliye, 7 yıl garanti ve çok özel fiyat avantajını sunuyoruz. Beş çekmeceli derin dondurucumuzun normal fiyatı bin 579 lira iken derin dondurucumuz yaz dönemi kampanyamız ile bin 300 liraya düştü. Yedi çekmeceli derin dondurucumuz 2 bin 400 lira iken yaz dönemimize özel bin 850 liraya düştü” şeklinde konuştu.

 

İKİ SEÇENEK SUNULUYOR

Merak edilen konulardan bir tanesi de derin dondurucu alırken sandıklı modelini mi yoksa çekmeceli modelini mi tercih etmemizdir bununla ilgili olarak görüşlerini bildiren Akkaya, “Yer konumu açısından düşünecek olursak tüketiciler için çekmeceli model daha avantajlı oluyor, yer sorunu yoksa tüketicilerimiz genellikle sandıklı modeli tercih ediyorlar. Bana soracak olursanız sandıklı modeli daha fazla erzak aldığı için tercih ederim fakat sandıklı derin dondurucunun bir dezavantajı var bu da erzak alt taraftaysa üstündeki malzemeleri boşaltmak zorunda olmanızdır”

 

ENERJİ TÜKETİMİNE DİKKAT EDİN

 “Çekmeceli derin dondurucu modelimize daha az erzak koyabiliyoruz ama ayrı ayrı bölmelere koyabildiğimiz için içinden malzeme alması daha kolay oluyor” şeklinde konuştu. Derin dondurucuların aşırı enerji tükettiği yönünde söylentiler olsa da bunun derin dondurucu markaları ve enerji tüketimi sınıfına göre değiştiğini ifade eden Akkaya, “ Derin dondurucu alırken enerji sınıfına dikkat edin. Uğur derin dondurucular enerji tüketimi yönünden çok tasarrufludur. Güvenle alabilirsiniz” ifadelerini kullandı. Haber: Ahmet Özhan